Agnieszka91
Fanka BB :)
Mi wczoraj pod wieczór nie chciało się wogole forum załadować.Asica ja biorę Femibion.
Czy tylko ja mam problem z forum? Ciężko się wczytują tematy, cytowanie jest niemożliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wczoraj pod wieczór nie chciało się wogole forum załadować.Asica ja biorę Femibion.
Czy tylko ja mam problem z forum? Ciężko się wczytują tematy, cytowanie jest niemożliwe
Po pierwsze to mówiłam o czymś innym, ale już nie chcę mi się tego komentować, bo jak widać jak grochem o ścianę. Akurat dla mnie kupno wózka za 10 tys. pln jest przynajmniej nierozsądne i chyba mam prawo mieć swoje zdanie? To Ty zaczęłaś pisać o jakiejś zazdrości, bo niby mnie nie stać na wózek, itp. itd.Ja oczywiście tez jestem za nie zaglądaniem sobie do portfeli ale niech tez nie krytykuje moich decyzji . Każdy kupuje to na co ma ochotę i wychowuje dziecko jak chce . Ale nietaktem jest wyśmiewanie sie z Carolajny ze kupiła wózek za 10 tys . Moze kupić za 30 jeśli ja stać i jej sie podoba . A pisanie o niej tak prześmiewczo bo nie wchodzi ostatnio na forum jest co najmniej dziwne . Ja nie mam zamiaru śmiać sie z kogoś zw ktoś chce kupić cos używanego dla dziecka i nie bede nikogo nakłaniać zeby tego nie robił . Jego sprawa . Czas trochę zluzowac i nie narzucać innym swojego zdania bo nie zawsze ma sie racje , albo sa osoby które żyją inaczej i trzeba to zrozumieć .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mama DHADziewczyny jakie używacie witaminy?
Ja mam OMEGAMED OPTIMA
ale 55 zł miesięcznie to trochę jest
Ja też nie zauważyłam żeby ktoś się z niej wysmiewal. A z tego co pamiętam nie pisze bo jest na urlopieJa nie zauważylam żeby ktoś się tutaj wyśmiewał z Carolajny...
Eveee nie odchodź. Potrzebne nam tu mamy z doświadczeniem, a nie wypchanym portfelem ejjjjjj... tak mi się zrymowałoPo pierwsze to mówiłam o czymś innym, ale już nie chcę mi się tego komentować, bo jak widać jak grochem o ścianę. Akurat dla mnie kupno wózka za 10 tys. pln jest przynajmniej nierozsądne i chyba mam prawo mieć swoje zdanie? To Ty zaczęłaś pisać o jakiejś zazdrości, bo niby mnie nie stać na wózek, itp. itd.
Dla mnie to koniec dyskusji. Wypadałoby czasem czytać ze zrozumieniem.
Powodzenia dziewczyny! Ja uciekam z marcówek. Ciao!