reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
U mnie beta negatywna, takze na razie nie dołączam, ale jeszcze mam 4 dni do @, choc szanse juz małe... Powodzenia dziewuszki!

Cześć dziewczyny! Głeboki oddech i uffffffffffff.... zrobiłam test! II magiczne, cudowne kreski! Bety nie robiłam. Pooddycham sobie jeszcze trochę i zastanowie co dalej ;)

Z roztargnięcia się nie przedstawiłam - Daria! Czeeeść!

Ostatnia edycja:
Witaj Daria ☺

Ja wizytę miałam dzisiaj ale porozmawialam z gin i zdecydowaliśmy się odłożyć usg i resztę badań na 15 ☺

Ja chyba tez odpadam :/ brązowe plamienia wyszły.... do @ 5 dni... no trudno. Ale jeszcze się okaże.

Akaata mi się wydaje ze wizyta 25 lipca to będzie wam raz, bo i serduszko będzie już na 100% i będziesz już może widziała małego człowieczka zamiast kijanki

Byłam wczoraj u innej ginki bo do 25. 07 chyba bym zwariowała zanim dostanę się do tej co prowadziła moją pierwszą ciążę, chociaż i tak dużo mi nie powiedziała, bo póki co pęcherzyk tylko widać. Ale jest i już jestem spokojniejsza. Także czekam teraz do następnej wizyty.

Byłam wczoraj u innej ginki bo do 25. 07 chyba bym zwariowała zanim dostanę się do tej co prowadziła moją pierwszą ciążę, chociaż i tak dużo mi nie powiedziała, bo póki co pęcherzyk tylko widać. Ale jest i już jestem spokojniejsza. Także czekam teraz do następnej wizyty.
Gratuluje! :)

reklama
Do góry