reklama
anik.
Mama Krzysia :)
zjadłam właśnie cały słoik ogórków w zalewie miodowej też macie zachcianki?
Zdarza się, ale w większości lądują w wc :/ ostatnio mi się poziomki śniły i naprawdę wiele bym dała za garść poziomek
A tak to ogólnie najlepiej mi owoce wchodzą. Ogórki tez. Fasolka szparagowa - może być codziennie jutro będę chciała powoli brać sie za słoiki na zimę, bo czas najwyższy no ale my dopiero z nad morza od teściowej sciagnelismy wiec nie było kiedy wcześniej...
dziewczyny a jak u Was z libido?
Kiepsko bo mam straszne mdłości i zawroty głowy. Juz tydzień nic, M. piszczy a ja taki brak chęci...
Generalnie to nawet średnio mi się chce autem jeździć... dzisiaj jakieś 40 km jechałam i miałam dość, żałowałam, że się z M zamieniłam. Mdłości, zawroty... masakra. Jutro musimy do Castoramy do Krakowa jechać ale ja nie prowadzę. Ja mogę max do Suchej czy Makowa Podh. jechać teraz.
Dziewczyny , a co z przejściem na grupę zamkniętą? Bo działa i w sumie działają jakby dwie grupy marcówek ?Co robimy, bo tak bez sensu abysmy sie dzieliły
Pomysł fajny (na wrzesniowkach tez jestem z dziewczynami na zamkniętym wątku mimo, że poronilam) tylko czy będziecie chciały kogoś, kto jest 2-3 dni z Wami dopiero?
Ostatnia edycja:
Agnieszka91
Fanka BB :)
Ja dostałam dolargan ale wg mnie wogole na mnie nie zadziałało a jak już to bardzo bardzo mało. Przy skurczach co 2 minuty zwijalam się z bólu że ledwo na łóżku wytrzymywalam. Parte to były przy nich pikuś. Mnie nacinali bo mały się cofał a co się okazało był owinięty pępowina wokół szyi.A czy któraś miała zewnatrzoponowe ? Lub chociaż dolargan ? Cos wam pomagały przeciwbólowe ? Pytam bo ja nic nie dostałam .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
lilija
Też miałam dolargan. Dostałam go o 3, trochę ogłupił mnie do 3.30 A rodzilam o 7.50.Ja dostałam dolargan ale wg mnie wogole na mnie nie zadziałało a jak już to bardzo bardzo mało. Przy skurczach co 2 minuty zwijalam się z bólu że ledwo na łóżku wytrzymywalam. Parte to były przy nich pikuś. Mnie nacinali bo mały się cofał a co się okazało był owinięty pępowina wokół szyi.
Czy jak macie mdłości to też aż Was żołądek boli?
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
anik.
U mnie ogólnie parte to było zbawienie w porównaniu z poprzednimiJa dostałam dolargan ale wg mnie wogole na mnie nie zadziałało a jak już to bardzo bardzo mało. Przy skurczach co 2 minuty zwijalam się z bólu że ledwo na łóżku wytrzymywalam. Parte to były przy nich pikuś. Mnie nacinali bo mały się cofał a co się okazało był owinięty pępowina wokół szyi.
Też miałam dolargan. Dostałam go o 3, trochę ogłupił mnie do 3.30 A rodzilam o 7.50.
Czy jak macie mdłości to też aż Was żołądek boli?
Tylko przy wymiotach boli. Przy mdłościach tylko głowa mi się zawraca.
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Agnieszka91
To u mnie tak samo parte pikuś względem poprzednichU mnie ogólnie parte to było zbawienie w porównaniu z poprzednimi
anik.
To u mnie tak samo parte pikuś względem poprzednich
A ile trwał Twój poród?
Ja w pierwszej ciąży miałam straszny poród pod kątem nacięcia i popekania do tego stopnia że przy drugim lekarz zaproponował mi cesarke że względu na traumatyczny pierwszy poród ale się nie zgodzilam i po 2h bólu dosłownie w 5 min synek przyszedł na świat a ja godzinę po porodzie mogłam już biegać po oddziale trzeci też poproszę taki lajtowy!!
A co do grupy na fb..jak dokładnie się nazywa bo jej znaleźć nie mogę:/.
A co do grupy na fb..jak dokładnie się nazywa bo jej znaleźć nie mogę:/.
Beata87
Oj ja mam traumatyczne przeżycia po drugim porodzie,,,ale tu nie będę opisywać ,na szczęście wszystko skończyło sie ok
co do grupy na fb jest tam dopiero 5 członków bp chcemy mamą grupę a nie po paręset osób grupa to WIOSENNE MAMY 2017 jak nie znajdziecie to piszczie na prv odesle wam link
co do grupy na fb jest tam dopiero 5 członków bp chcemy mamą grupę a nie po paręset osób grupa to WIOSENNE MAMY 2017 jak nie znajdziecie to piszczie na prv odesle wam link
reklama
Dla mnie parte to tez juz był luz mimo ze parte prawie 2 godziny to i tak wolałabym mieć parte niz skurcze [emoji12] ja na zamknięte forum akurat nie potrzebuje i tak jesteśmy tutaj tak anonimowe ze nie potrzebuje przechodzić na zamknięte . A zdjęcia czy cos bardziej prywatnego bede wstawiała na Facebooka tam jest grupa zamknięta .