reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ale straszycie tymi wpisami! Masakra! Ja nie rodziła i mam juz dosc jak was czytam hehehe poczekajcie parę miesięcy ze straszeniem jeszcze[emoji16]
Ale i tak chyba wolalabym nacięcie a nie pęknięcie nierówne.

f2w3rjjgqcxmp5c7.png
Ha ha to tez moja pierwsza ciąża i temat porodu to dla mnie tabu ! Nie mysle o tym i nie rozmawiam a tu takie wpisy dzisiaj [emoji5] dziewczyny mamy jeszcze duuuuuzo czasu [emoji14]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny z lubuskiego - studiowałam w zg, a moi rodzice teraz.mieszkają w Świebodzinie, choć pochodzą z Wlkp :-)

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Mama_ns - do mnie nadal połowa nie dociera... i prawda, im więcej czytam tym bardziej panikuję. jak jeszcze mi ktoś poopowiada to już mnie kompletnie przerażenie ogarnia
Dlatego ja o porodzie nic nie czytam nie słucham cennych rad [emoji14]bo będzie na to jeszcze czas :) a tak to będę panikować nie potrzebnie :-)

dziewczyny a jak u Was z libido?
Ja sie boje jak mi wspomnial lekarz cos o poronieniu. Maz musi wytrzymać do 30.07 [emoji23]
Ha ha to tez moja pierwsza ciąża i temat porodu to dla mnie tabu ! Nie mysle o tym i nie rozmawiam a tu takie wpisy dzisiaj [emoji5] dziewczyny mamy jeszcze duuuuuzo czasu [emoji14]

Oj duzo i tez im to pisalam [emoji3] nakręciły się i pewnie tez bysmy pisaly jakbysmy mialy doświadczenie [emoji23]

f2w3rjjgqcxmp5c7.png

Dziewczyny ja z Nowej Soli :) Pracuję w Zielonej Górze A Teść mieszka w Świebodzinie.
Poród oczywiscie w Nowej Soli. Nawet dziewczyny z Zielonej, Głogowa czy Wschowy do nas przyjeżdżają rodzić.

Mi krzywa glukozowa w poprzedniej ciązy wyszla po 2 h 140 i od razu z takim wynikiem obowiazkowy szpital na kilka dni

U mnie zawsze słabe;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też szału zazwyczaj nie ma he he ale teraz to już w ogóle to jest chyba ost. rzecz o jakiej myślę .. biedni Ci nasi panowie :-)
Ale mój się troszkę boji.. naczytal się ze mogę krwawic ze to może zaszkodzić i wsumie nawet nie namawia :-)

reklama
U mnie odkąd zaszłam to ani razu bo na początku bolał brzuch potem infekcja a potem lekarka stwierdzila krwiak i zagrożenie ciąży wiec zakaz sexu dopóki sie nie wchlonie..

Do góry