reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Oby u mnie też tak było to inaczej mąż ze mną zwariuje he he i tak jest kochany i wyrozumiały ale jak ja mam sama siebie dosyć to co on ma powiedzieć. ..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kamylcia - ja mam 9tc i tez czuję się okropnie, niby nie mam wymiotów ale ciagle mi niedobrze, wzdęcia, wszystko stoi mi w gardle, spalabym niemal non stop. Wszystko chce robic na szybko zeby tylko isc sie położyć, leci mi z rak wszystko, ciagle sie awanturuję - i odliczam tygodnie do 12 - wtedy musi sie poprawic[emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bez pytania dostałam skierowanie - raz że krwiak dwa że mam juz 36 lat. Więc nie dyskutowałam. Ale jakbym miala sama podjąc decyzję czy robic na wlasny koszt z "ciekawosci" to chyba bym sobie to odpuściła. W pierwszej nie robiłam. Chodzę do lekarza prywatnie, dobry sprzęt, dokładne usg i nie widzialam takiej potrzeby.

Kamylcia - ja mam 9tc i tez czuję się okropnie, niby nie mam wymiotów ale ciagle mi niedobrze, wzdęcia, wszystko stoi mi w gardle, spalabym niemal non stop. Wszystko chce robic na szybko zeby tylko isc sie położyć, leci mi z rak wszystko, ciagle sie awanturuję - i odliczam tygodnie do 12 - wtedy musi sie poprawic[emoji1]

Miło że mnie ktoś rozumie :) ale bardzo Ci współczuję! [emoji9] ja wymiotuje rano jak tylko wstanę a mdłości męczą cały dzień. . A ugotowanie obiadu i zrobię zakupów to wyzwanie..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do zAparc to tez sie mecze . We wtorek mam wizytę to bede rozmawiała z lekarzem . 2 tygodnie juz nie robiłam "dwójki " . Nic nie pomaga . Wiec poproszę o cos . Czopki glicerynowe tez na mnie nie działają .

Co do płci - ja w pierwszej ciazy poznałam w 16 tygodniu i było na 100 % pewne bo pięknie nogi rozłożył :) koleżanka poznała płeć w 12 tc ale tez syn pięknie pokazał . Duzo zależy od sprzętu lekarza i dziecka czy bedzie chciało pięknie pokazać :)

Zamknięte forum - jeszcze nie szukałam , jak wrócę z wakacji poszukam .

Tyle że często właśnie z chłopców "robią" się dziewczynki. [emoji12]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

uploadfromtaptalk1470944402715.jpeg
Taka jest "różnica " między chłopcem i dziewczynką w 12-13 tc. Lechtaczka jest przerośnięta, dlatego często wychodzą wtedy chłopcy. [emoji12]
U koleżanki w 13 tc był Julek, a w 20 tc okazało się jednak, że będzie Julka. [emoji3]

Załączniki

• uploadfromtaptalk1470944402715.jpeg
    uploadfromtaptalk1470944402715.jpeg
    7,2 KB · Wyświetleń: 3 457
W pierwszej ciąży tez na 100% wiedzielismy ze będzie chłopak. No tak się rozkraczył że na pół ekranu usg bylo widać jego "wyposażenie" nawet takie fotki usg mi lekarka wydrukowala na pamiątkę hahaha

Macie jakieś typy imion?

W pierwszej ciąży tez na 100% wiedzielismy ze będzie chłopak. No tak się rozkraczył że na pół ekranu usg bylo widać jego "wyposażenie" nawet takie fotki usg mi lekarka wydrukowala na pamiątkę hahaha

Macie jakieś typy imion?
O imionach jest oddzielny watek. [emoji4]

reklama
Zobacz załącznik 767273 Taka jest "różnica " między chłopcem i dziewczynką w 12-13 tc. Lechtaczka jest przerośnięta, dlatego często wychodzą wtedy chłopcy. [emoji12]
U koleżanki w 13 tc był Julek, a w 20 tc okazało się jednak, że będzie Julka. [emoji3]

Tyle ze u nas na usg bylo juz widać mosznę - jąderka... Trochę inaczej to wyglądalo niz na tych fotkach

Do góry