reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Moja gin jeszcze mnie nie kierowała na krzywą cukrową.. Może mi się jeszcze upiecze. Kolezanka jakis czas temu robila to miala aż 3 podejscia bo po wypiciu za kazdym razem wymiotowała i nie dało sie ukonczyc badania.. No mi podczas porodu co godzinę kazano badac cukier i wpisywali w tabelke. Tez nic nie jadlam. W sumie to 3 dni lezalam w boksie porodowym na oksytocynie bez jedzenia i caly czas ren cukier mierzylam brrrrr

Prenatalne bede miala 29 sierpnia - będę kończyć 13 tydzień. Mam nadzieję że krwiaka juz nie będzie.. Myślicie że będzie już szansa zobaczyć płeć?

reklama
Moja gin jeszcze mnie nie kierowała na krzywą cukrową.. Może mi się jeszcze upiecze. Kolezanka jakis czas temu robila to miala aż 3 podejscia bo po wypiciu za kazdym razem wymiotowała i nie dało sie ukonczyc badania.. No mi podczas porodu co godzinę kazano badac cukier i wpisywali w tabelke. Tez nic nie jadlam. W sumie to 3 dni lezalam w boksie porodowym na oksytocynie bez jedzenia i caly czas ren cukier mierzylam brrrrr

Prenatalne bede miala 29 sierpnia - będę kończyć 13 tydzień. Mam nadzieję że krwiaka juz nie będzie.. Myślicie że będzie już szansa zobaczyć płeć?

Ja bym w płeć na tym etapie nie wierzyła. Jeszcze wszystko za malutkie. Chyba ze chłopak o wyjatkowo ładnie sie ustawi ale to małe szanse.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rodziłam 3 godziny, więc inny tem at. [emoji4]
Też mam prenatalne 29.08. [emoji4] Nie warto sprawdzać płci na tak wczesnym etapie, bo obraz usg w tym czasie jest bardzo podobny u dziewczynki i chłopca. [emoji12]
Ja będę cierpliwie czekać do ok 20 tc, tak jak w poprzedniej ciąży.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

To pewnie dopiero pod koniec września poznam płeć bo wtedy będzie kolejna wizyta.. Zżera mnie ciekawość

Też nie mam na nic sił i najchętniej to bym tylko jadła spała i chodziła siku A tu trzeba popoludniu ogarniać jeszcze trzylatka. Dobrze ze większą częśc dnia spędza w przedszkolu więc mogę trochę wypocząć.

To pewnie dopiero pod koniec września poznam płeć bo wtedy będzie kolejna wizyta.. Zżera mnie ciekawość

Też nie mam na nic sił i najchętniej to bym tylko jadła spała i chodziła siku A tu trzeba popoludniu ogarniać jeszcze trzylatka. Dobrze ze większą częśc dnia spędza w przedszkolu więc mogę trochę wypocząć.
Nie pracujesz?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Co do zAparc to tez sie mecze . We wtorek mam wizytę to bede rozmawiała z lekarzem . 2 tygodnie juz nie robiłam "dwójki " . Nic nie pomaga . Wiec poproszę o cos . Czopki glicerynowe tez na mnie nie działają .

Co do płci - ja w pierwszej ciazy poznałam w 16 tygodniu i było na 100 % pewne bo pięknie nogi rozłożył :) koleżanka poznała płeć w 12 tc ale tez syn pięknie pokazał . Duzo zależy od sprzętu lekarza i dziecka czy bedzie chciało pięknie pokazać :)

Zamknięte forum - jeszcze nie szukałam , jak wrócę z wakacji poszukam .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee jestem na zwolnieniu od pierwszej wizyty czyli od ok 8 tyg ze wzgledu na zagrożenie ciąży. Mam sporego krwiaka obok zarodka i teraz muszę bardzo uważać do czasu az się wchłonie.

reklama
Do góry