reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny, dodałam się na zamkniętej ale przerzuca mnie na inny podgląd forum niz tu na iPadzie :( staram się ogarnąć, dodałam w zamkniętej post w złym miejscu i nie umiem usunąć :p do tego dwa posty się skasowało przed dodaniem grrrr postaram się ogarnąć jakoś :( :(

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, dodałam się na zamkniętej ale przerzuca mnie na inny podgląd forum niz tu na iPadzie :( staram się ogarnąć, dodałam w zamkniętej post w złym miejscu i nie umiem usunąć :p do tego dwa posty się skasowało przed dodaniem grrrr postaram się ogarnąć jakoś :( :(

Mnie dziewczyny jeszcze nie wpuściły choć napisałam :p chyba byłam niegrzeczna :p

Na tapatalku? U mnie normalnie po napisaniu pierwszego posta wskoczył wątek do subskrybowanych i "brałeś udział" i obsługuje go jak każdy inny temat na fo.

W pierwszej ciązy glukoze pilam w okolicach 24 tyg no i niestety wyszedl zły wynik i wyszla cukrzyca. Na szczescie leczona dietą bez koniecznosci podawania insuliny. No ale cała ciąża pilnowanie diety, kłucie się po kazdym posilku i rano na czczo no i podczas porodu tez co godzine musialam sobie mierzyć. Dosc klopotliwe. A wy juz tak wczesnie robiłyscie to badanie???
Ja też miałam cukrzycę w pierwszej ciąży na diecie. Też mierzyłam sobie cukier na czczo i po każdym posiłku. W trakcie porodu nie musiałam mierzyć. Tak się złożyło, że byłam bez obiadu, więc podali mi glukozę dożylnie.
Ze względu na cukrzycę w poprzedniej ciąży musiałam już teraz zrobić krzywą cukrową. Generalnie robi się w 24 tc, jeśli wcześniej nie ma podejrzeń.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja się boję, że znowu mi wyjdzie cukrzyca ciążowa.. Ze strachem mysle o tym badaniu z piciem glukozy bleeee

To picie to koszmar, ja wypijam bez problemu ale potem nie jestem w stanie ustać na nogach.

Kurcze dopiero dzisiaj Was odnalazłam:-) :)
Przyjmiecie jeszcze jedną marcówkę?

Termin mam na 7 marca. To będzie drugie dziecko. Mam już 3 letniego chłopczyka. Mam 36 lat a obok pęcherzyka mam krwiaka więc ciąza od początku zagrożona i dostalam zwolnienie. 2 tyg bralam duphaston. Kolejną wizytę mam na 29 sierpnia i tego dnia również prenatalne. Podstawowych badan krwi jeszcze nie zrobilam - mam zrobić przed wizytą i dopiero założą mi karte.
Ogólnie czuję się senna, osłabiona no i mam mdłości. Ale zaczynają pojawiac sie dni kiedy mam więcej energii.

Czesc, moj krwiak oczyszczał sie dwa tygodnie, teraz juz go nie ma wiec trzeba czekac i mocno sie oszczędzać, jak krwawienie to lezec.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane musze się Wam pożalic na... SIEBIE!Mam już sama siebie dosyć :( nic mi się nie chce !każda czynność jaka muszą wykonać oprócz spania i jedzenia doprowadza mnie do szału!wszystko czego się nie dotknę leci mi rak chyba nowe talerze i kubki bede musiala kupic bo juz wiekszosc pobita[emoji21]Chodzę jeszcze do pracy myślę że tak do połowy września ale chyba już z chęcią bym poszła na L4. Yhhhh kiedy to minie? U mnie 8t4d
Czy też tak macie?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane musze się Wam pożalic na... SIEBIE!Mam już sama siebie dosyć :( nic mi się nie chce !każda czynność jaka muszą wykonać oprócz spania i jedzenia doprowadza mnie do szału!wszystko czego się nie dotknę leci mi rak chyba nowe talerze i kubki bede musiala kupic bo juz wiekszosc pobita[emoji21]Chodzę jeszcze do pracy myślę że tak do połowy września ale chyba już z chęcią bym poszła na L4. Yhhhh kiedy to minie? U mnie 8t4d
Czy też tak macie?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
W 2 trymestrze wracają siły. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry