reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Z całym szacunkiem ,ale tak jak już pisałam ja np póki co napisałam tylko kilka postów ,ale to nie znaczy że nie identyfikuje się z forum i w życiu bym nie pomyślała,żeby wynosić jakiekolwiek informacje ....nawet nie wiem jak się nazywacie skąd jesteście itd...

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

A może jeszcze zanim wszystkie przyjdziecie na zamknięta grupę bo ja nie wiem czy to ogarnę [emoji6]może podpowiecie mi czy też tak macie,że bardzo często aż podskoczycie nagle ze strachu ?mam tak szczególnie w pracy ,wystarczy że ktoś dynamicznie otworzy drzwi a ja juz cala skacze...i tak kilka razy jak nie więcej dziennie...no i zastanawiam się czy to źle nie wpływa na dzidziusia....?jak myślicie ?

A może jeszcze zanim wszystkie przyjdziecie na zamknięta grupę bo ja nie wiem czy to ogarnę [emoji6]może podpowiecie mi czy też tak macie,że bardzo często aż podskoczycie nagle ze strachu ?mam tak szczególnie w pracy ,wystarczy że ktoś dynamicznie otworzy drzwi a ja juz cala skacze...i tak kilka razy jak nie więcej dziennie...no i zastanawiam się czy to źle nie wpływa na dzidziusia....?jak myślicie ?

Ja będę udzielać się też tutaj :-)
Ja też tak mam, mąż się śmieje że mam coś na sumieniu bo taka strachliwa jestem, walczę z tym ale naprawdę czasem podskakuje ;-)

reklama
Do góry