reklama
misiunia27
Fanka BB :)
no wlasnie tez tak mysle niektorych dziewczyn ktore sie dodaly nawet na liscie nie ma, serio to byl rpbolem sie dodac przez ponad miesiac..Dziewczyny łączymy sie w grupę a nie ustaliłyśmy kryteriów. Jak chcemy przestać być w pełni anonimowe i czuć swobodnie to przydałoby sie cos wymyślić a nie wszystkich proszących z automatu akceptować?
Ola_fasola
Moderatorka
Nie wszyscy będą akceptowani, z członkami drupy będę konsultować czy przyjąć kogoś czy nieDziewczyny łączymy sie w grupę a nie ustaliłyśmy kryteriów. Jak chcemy przestać być w pełni anonimowe i czuć swobodnie to przydałoby sie cos wymyślić a nie wszystkich proszących z automatu akceptować?
Lavender89
Ja nawet zrobiłabym zaporę 100 wpisów, mimo ze na nią nawet ja sie nie mieszczę ;-) ale dla faktycznie aktywnych to powinno być tak myślę
Ola_fasola
Moderatorka
Niekoniecznie od 100 postów, nie każda mama jest od zawsze na forum, od czegoś trzeba zacząć przecież. Dodawajmy mamy które są już na naszym wątku i które się udzielają.Ja nawet zrobiłabym zaporę 100 wpisów, mimo ze na nią nawet ja sie nie mieszczę ;-) ale dla faktycznie aktywnych to powinno być tak myślę
Lavender89
Niekoniecznie od 100 postów, nie każda mama jest od zawsze na forum, od czegoś trzeba zacząć przecież. Dodawajmy mamy które są już na naszym wątku i które się udzielają.
To w takim razie aspiruję ;-)
Dziewczyny ja też nie widzę tej zamkniętej grupy [emoji17]ja też mało się udzielam,ale cały czas staram się na bieżąco podczytywac...jutro idę na wizytę na 16[emoji4]boję się bo nie byłam 4 tyg ale nie mogę się doczekać
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lavender89
Ola_fasola a gdzie na tapatalk jest nasza grupa zamknięta?