reklama
WOW ale krechy !! Ja też takie chce !! chyba jutro z rana powtórzę test bo jak na razie to bladziuch byłJa jeszcze wczoraj testa robiłam. [emoji23][emoji23]![]()
Nie przejmuj się tym, zrelaksuj się, wypij kawuśię (oczywiście INKĘ) i pomyśl jaki wspaniały okres cię teraz czekawITAMY
A ja cały czas mam w myslach czy aby na pewno test wyszedł prawidlowo czy mam jakieś omamy :| mam nadzieje, że jutrzejszy wynik Beta mnie ucieszy i bede najszczęsliwsza!!
Oj z tą kawą to nie przesadzajmy. Espresso podwójne wiadomo nie wskazane. Cappucino delikatne można pić. Nawet lampke wina raz na jakiś czas możnaNie przejmuj się tym, zrelaksuj się, wypij kawuśię (oczywiście INKĘ) i pomyśl jaki wspaniały okres cię teraz czeka![]()
Lampkę wina można? a piwo "bezalkoholowe" - takie 2% też można?Oj z tą kawą to nie przesadzajmy. Espresso podwójne wiadomo nie wskazane. Cappucino delikatne można pić. Nawet lampke wina raz na jakiś czas można![]()
bertha
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze będę mogła Cię oswobodzić od tego zaszczytu bycia najstarszą i dołączę do WasDziewczyny dopisałam się do tabelki
Widzę, że jestem tu najstarszą mamusią![]()
Ale czy dołączę dopiero się okażę..
eveee
Moderatorka
Kiedy miałaś ostatnią @?WOW ale krechy !! Ja też takie chce !! chyba jutro z rana powtórzę test bo jak na razie to bladziuch był![]()
![]()
24 maja...Kiedy miałaś ostatnią @?![]()
reklama
Lampka wina dobrze wpływa na organizm. Dla zdrowotności. We Włoszech jest to naturalne i normalne. Nie mowie o piciu lampki codziennie, a raz/dwa w trakcie ciąży. Kawa lekka krzywdy też nie zrobi. Byle nie pić jej 5 razy dziennie, a góra razLampkę wina można? a piwo "bezalkoholowe" - takie 2% też można?
Ja kawę piję słabą. Moja mama i babcia też piły i nigdy nie słyszały od lekarzy, że przez najbliższe 9 msc mają kategoryczny zakaz.
Uczono mnie, że wszystko w nadmiarze szkodzi. Nawet sałata
P.S Robiłam badania na inkach
Znacznie gorszym wyborem właśnie są herbaty, teina to nic dobrego.
Przykład z winem nie oznacza, że masz to robić. Mówię, co robią i na co pozwalają w krajach innych niż polska. Inaczej też myślą w Kanadzie, UK czy IR. Polska ma swój własny "styl" myślenia, często, gęsto 100 lat za murzynami.
P.P.S Jestem z wykształcenia chemikiem i biologiem molekularnym
Ostatnia edycja: