reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Można będzie na spacer z dziećmi umówić. :-)
A Twój synek do którego przedszkola chodzi?
Chodzi do "2" od zeszłego roku, mieliśmy szczęście i się dostał :)
No to super spacerki obowiązkowo :)
Czy ty też wcześniej na jakieś zwolnienie idziesz czy całą ciążę w pracy spędzasz?

reklama
Chodzi do "2" od zeszłego roku, mieliśmy szczęście i się dostał :)
No to super spacerki obowiązkowo :)
Czy ty też wcześniej na jakieś zwolnienie idziesz czy całą ciążę w pracy spędzasz?
Ja chciałabym pracować jak najdłużej, bo mam pracę prowizyjną. Dojeżdżam 20 km do Marek w jedną stronę. Zobaczymy jak będzie. Mogę też pracować z domu w razie czego, więc się dogadam z szefem.
A Ty? Idziesz na zwolnienie?

kinia_26 możesz już śmiało robić Betę ! :) ja robiłam 4 dni przed terminem miesiączki i już miałam wynik ponad 200 :) pochwal się drugą kreseczką ... ja też na początku miałam bledziochy :)

kinia_26 możesz już śmiało robić Betę ! :) ja robiłam 4 dni przed terminem miesiączki i już miałam wynik ponad 200 :) pochwal się drugą kreseczką ... ja też na początku miałam bledziochy :)
Dziekuje Ci za odpowiedz :) jestem w takim szoku, ze nie potrafie do siebie przyjac mysli ze moge byc w ciazy. Sugeruje sie jeszcze tymi dwoma kreskami bledziutkimi ze moze mam jakies zwidy ;)

kinia_26 ja jak zrobiłam pierwszy test i wyszła druga blada kreska to cały dzień co chwile brałam test żeby się upewnić czy na pewno tam jest :tak::szok:

reklama
Do góry