reklama
Moi rodzice mają bardzo fajnie się jeździ, tak wysoko )My kupujemy forda S max
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Ola_fasola
Moderatorka
Ok, lista zaktualizowana
EveningStar wpisz swoje dane w wątku z listą to Cię dopiszę
I do moderatorki mam pisać prośbę o zamknięcie grupy ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam wszystkie Mamusie[emoji4] poczekajcie z tym zamykaniem grupy na zagubione marcówki[emoji4]
Czekam na moje drugie dziecko, mam już synka co ma ponad dwa latka. Dziecko jest mocno wyczekane bo staraliśmy się o nie metodą in vitro, ja niestety nie mogę mieć dzieci drogą naturalną.
Czekam na moje drugie dziecko, mam już synka co ma ponad dwa latka. Dziecko jest mocno wyczekane bo staraliśmy się o nie metodą in vitro, ja niestety nie mogę mieć dzieci drogą naturalną.
A ta grypa na fb co kiedyś powstała jest czy ta z nas która założyła ta grupę usunęła ja ? Bo widziałam ze cos jest na Facebooku ale nie wiem czy to inne dziewczyny czy z tego forum .
emilja0308
Fanka BB :)
To moge ci powiedziec ze ich legitymacja sie w szpitalu nie liczy tak mi powiedzieli w RCKiK. I tak trzeba wykonywac badanie, ale jesli zadz do swojego regionalnego punktu i wytlumaczysz do czego potrzebujesz to zrobia Ci za darmo badanie +konflikt serologiczny ze wzgledu na to ze jestes dawcaNie wpisal mi,bo jest tam taka rubryka, a wpiac nie mam co,bo badania nie robilam na grupe ani skierowanie nie dostalam na to teraz, bo ja oddaje krew od 7 lat jak i moj maz i mamy określoną przez nich grupę i kartę wyrobiona.
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Ola_fasola
Moderatorka
A ta grypa na fb co kiedyś powstała jest czy ta z nas która założyła ta grupę usunęła ja ? Bo widziałam ze cos jest na Facebooku ale nie wiem czy to inne dziewczyny czy z tego forum .
Jest ta grupa nadal Link do: Facebook ale tam jest nas garstka
mama_NS
Fanka BB :)
A taka karta identyfikacyjna grupy krwi, ktora każdy moze sobie wyrobić i nosic w portfelu, za którą sie placi okolo80 zl chyba czy więcej jak sb chcesz wyrobic samemu? Bo ja to jeszcze posiadam od nich.To moge ci powiedziec ze ich legitymacja sie w szpitalu nie liczy tak mi powiedzieli w RCKiK. I tak trzeba wykonywac badanie, ale jesli zadz do swojego regionalnego punktu i wytlumaczysz do czego potrzebujesz to zrobia Ci za darmo badanie +konflikt serologiczny ze wzgledu na to ze jestes dawca
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Megi* czy jesteś marcówką 2017 ?
Już mam wszystkie wytyczne jak zrobić zamkniętą naszą grupę, czekam aż cluue doda do listy EeningStar i wyślę listę. Jak pojawi się ktoś nowy to dodamy do grupy. W czerwcówkach dziewczyny dołączały jak już były maleństwa na świecie także z czekaniem n nowe osoby można czekać i czekać.
Ide się teraz kąpać, potem z psem plsssss nie naprodukujcie znowu 1000000 stron
Już mam wszystkie wytyczne jak zrobić zamkniętą naszą grupę, czekam aż cluue doda do listy EeningStar i wyślę listę. Jak pojawi się ktoś nowy to dodamy do grupy. W czerwcówkach dziewczyny dołączały jak już były maleństwa na świecie także z czekaniem n nowe osoby można czekać i czekać.
Ide się teraz kąpać, potem z psem plsssss nie naprodukujcie znowu 1000000 stron