reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)
1512 trzymaj się, na pewno jeszcze się wszystko ułoży

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak:

My mamy audi a4 :sorry2:

Witam wszystkie Mamusie[emoji4] poczekajcie z tym zamykaniem grupy na zagubione marcówki[emoji4]

Czekam na moje drugie dziecko, mam już synka co ma ponad dwa latka. Dziecko jest mocno wyczekane bo staraliśmy się o nie metodą in vitro, ja niestety nie mogę mieć dzieci drogą naturalną.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ta grypa na fb co kiedyś powstała jest czy ta z nas która założyła ta grupę usunęła ja ? Bo widziałam ze cos jest na Facebooku ale nie wiem czy to inne dziewczyny czy z tego forum .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wpisal mi,bo jest tam taka rubryka, a wpiac nie mam co,bo badania nie robilam na grupe ani skierowanie nie dostalam na to teraz, bo ja oddaje krew od 7 lat jak i moj maz i mamy określoną przez nich grupę i kartę wyrobiona.

f2w33e3ky6zyjqkr.png
To moge ci powiedziec ze ich legitymacja sie w szpitalu nie liczy tak mi powiedzieli w RCKiK. I tak trzeba wykonywac badanie, ale jesli zadz do swojego regionalnego punktu i wytlumaczysz do czego potrzebujesz to zrobia Ci za darmo badanie +konflikt serologiczny ze wzgledu na to ze jestes dawca:)

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

To moge ci powiedziec ze ich legitymacja sie w szpitalu nie liczy tak mi powiedzieli w RCKiK. I tak trzeba wykonywac badanie, ale jesli zadz do swojego regionalnego punktu i wytlumaczysz do czego potrzebujesz to zrobia Ci za darmo badanie +konflikt serologiczny ze wzgledu na to ze jestes dawca:)

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
A taka karta identyfikacyjna grupy krwi, ktora każdy moze sobie wyrobić i nosic w portfelu, za którą sie placi okolo80 zl chyba czy więcej jak sb chcesz wyrobic samemu? Bo ja to jeszcze posiadam od nich.

f2w33e3ky6zyjqkr.png

reklama
Megi* czy jesteś marcówką 2017 ?

Już mam wszystkie wytyczne jak zrobić zamkniętą naszą grupę, czekam aż cluue doda do listy EeningStar i wyślę listę. Jak pojawi się ktoś nowy to dodamy do grupy. W czerwcówkach dziewczyny dołączały jak już były maleństwa na świecie także z czekaniem n nowe osoby można czekać i czekać.

Ide się teraz kąpać, potem z psem plsssss nie naprodukujcie znowu 1000000 stron :p :p :p

Do góry