reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja tam duzo nie powiem,bo sie mu moja praca nie podobała,a mam siedzącą, spokojna, troche boje sie co w powietrzu 2/5 dni w tyg i lepiej nie chce wiedzieć i zwolnienie mam, ale z innych powodow.
O ankiecie dla pracodawcy czy czyms zadna koleżanka nigdy nie mowila i ja nie dostałam.

f2w33e3ky6zyjqkr.png

reklama
rozumiem że tu tylko o paznokciach i sprawach kosmetycznych bo chyba zle trafiłam zadająć pytania o ciąży i pracy?
Nie tylko o paznokciach, widocznie żadna z dziewczyn nie chodzi w Niemczech do lekarza i nie ma żadnego doświadczenia w tym temacie. Lub zwyczajnie Twój post umknął uwadze.

Witam Drogie Panie :) Ja również czekam na ten marzec :) Jestem w 11 tyg ciąży bardzo się stresuje bo byłam u kekarza nie dostałam zwolnienia tylko wydruk pytan dla pracodawcy. Pracodawca wypelnil ze zapewni mi mniej h i w razie potrzeby miejsce siedzace wszystko ok tylko ze pracuje na tasmie przy pakowaniu pieczarek praca glosna zima smierdzaca i stresująca. Hmm nie wiem co na to moj lekarz dla utrudnienia nie znam za dobrze j. niemieckiego chodze za to do niem ginekologa :(. Czy ktoś miał podobnie w pracy? Brak zwolnienia praca stresujaca zimna itd.
Witam [emoji4]
Nie pracujesz w Polsce?
Myślę ze jak powiesz w jakich warunkach pracujesz to lekarz da Ci L4. Bo na pewno zdrowiej byłoby odpocząć w domu a nie siedzieć w zimnie i wilgoci.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

rozumiem że tu tylko o paznokciach i sprawach kosmetycznych bo chyba zle trafiłam zadająć pytania o ciąży i pracy?
Może poszukaj forum mam z Niemiec a nie piszesz jakieś złośliwości. Zapraszam do przeczytania forum a nie do wyciągania wniosków po zapoznaniu się z 2 ostatnimi stronami.

xnw43e3kv460u0xh.png

Też się urodziłam 2 stycznia Olu!! tylko inny rocznik...
18nastkę wyprawiłam w sylwestra :)

O Ooo !![emoji1] ja 18 miałam pózniej ale za to wszyscy mnie olewaja bo po sylwestrze kaca leczą [emoji849][emoji849] i zawsze w moje urodziny były zamknięte sklepy i nigdy jako dziecko tortu nie miałam ... [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O Ooo !![emoji1] ja 18 miałam pózniej ale za to wszyscy mnie olewaja bo po sylwestrze kaca leczą [emoji849][emoji849] i zawsze w moje urodziny były zamknięte sklepy i nigdy jako dziecko tortu nie miałam ... [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też nie do końca lubiłam tą datę , wszyscy jak do mnie przyszli na urodziny nie chcieli nic jesć ani pić bo byli padnięci po sylwestrze. A ja tu się narobiłam...

Niestety musimy z tym żyć [emoji854]

A mnie cos drapie w gardle i czasem zakaszle, R.znowu bierze antybiotyk bo nie dołączył tamtej choroby, oby mnie tylko nie złapało :(

Niestety zarodka nie ma, pęcherzyk sie "odkleja", do kilku dni powinnam sie samoistnie oczyścić :( życzę wszystkim spokojnych ciąż:(

reklama
Do góry