reklama
mama_NS
Fanka BB :)
Ja jestem i bylam u alergologa i zakaz nawet wapna minimum do 2 trymJest tutaj jakaś alergiczka ? Tak mnie meczy od wczoraj ... Moge jakies wapno chociaż wypić ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ola_fasola
Moderatorka
Ja jestem i bylam u alergologa i zakaz nawet wapna minimum do 2 trym
Dzięki ! Nie wiem co dzis pyli .... W czerwcu nie kichAlam tylko teraz jakies pojedyncze dni ehhh
mama_NS
Fanka BB :)
Lubie desz bo zmywa pyłki tylko szkoda, ze jest wtedy tak brzydko [emoji12]Dzięki ! Nie wiem co dzis pyli .... W czerwcu nie kichAlam tylko teraz jakies pojedyncze dni ehhh
Jest tutaj jakaś alergiczka ? Tak mnie meczy od wczoraj ... Moge jakies wapno chociaż wypić ?
Ja jestem alergiczką, tylko ze mam o tyle ciężka sytuacje, ze nikt nie wie co to za uczulenie, a objawia sie u mnie tym ze mam swedzace plamy na całym ciele i puchne, np puchną mi usta i wyglądam jak kaczka albo palce... Lekarka mi powiedziała ze mogę spokojnie brać lirra gem, ale nie codziennie, tylko doraźnie. Jak na razie da sie żyć, biorę sobie tak co 2 dni, bo inaczej sie serio żyć nie da..
EveningStar
Zaciekawiona BB
Ja też alergiczka, leki tak normalnie to w sumie przyjmuje od stycznia do września... Teraz oczywiście odłożone, ale któregoś wieczorku takie duszności mnie zlapaly, że musiałam coś przyjąć. I właśnie jakieś wapno dla ciężarnych dostałam w aptece.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, sama dziś takową mam na 16. Także również poproszę &&& . Oby dziś było widać serducho...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, sama dziś takową mam na 16. Także również poproszę &&& . Oby dziś było widać serducho...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Izuś u mnie pada od rana, teraz przestało, zauważyłam ze często mam dwu dniowe alergie niezależnie od pogody czy pada czy jest ciepło jakies świństwo sie pewnie wczoraj rozpyliło i mnie meczy...
EveningStar powodzenia na wizycie
EveningStar powodzenia na wizycie