Dzień dobry dziewczyny. Przychodzę sie troche pochwalić.. Rozmawiałam przez pol nocy z byłym, powiedziałam mu czego od niego oczekuje, a on ma to w głębokim poważaniu.. Czyli to chyba koniec, chyba nie chce dziecka. Dobrze przynajmniej, ze okazało sie teraz, a nie po urodzeniu, nie jak bąbelek by dorósł i "tatusiowi" by sie odwidzial :/ cieżko bedzie, ale dam rade, bo jestem silna, poza tym mam dla kogo żyć i wiem ze kiedys jeszcze bedzie idealnie miłego dnia!
reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Dzień dobry dziewczyny. Przychodzę sie troche pochwalić.. Rozmawiałam przez pol nocy z byłym, powiedziałam mu czego od niego oczekuje, a on ma to w głębokim poważaniu.. Czyli to chyba koniec, chyba nie chce dziecka. Dobrze przynajmniej, ze okazało sie teraz, a nie po urodzeniu, nie jak bąbelek by dorósł i "tatusiowi" by sie odwidzial :/ cieżko bedzie, ale dam rade, bo jestem silna, poza tym mam dla kogo żyć i wiem ze kiedys jeszcze bedzie idealnie miłego dnia!
Ułożysz sobie życie bez niego a on niedojrzały dupek nie wie co traci.. Na czerwcowkach jak byłam w pierwszej ciazy była dziewczyna nastolatka i miała bliźniacza ciaze, chłopak sie wypiął .... Znalazła pózniej męża zakochani, on kocha jej dzieci i jest szczęśliwa No i maja jeszcze wspólna córeczkę. Dobrze ze masz wsparcie w rodzicach. Jego mama tez wie i bedzie ci pomagać ? Szkoda mi ciebie ale lepiej teraz niż pózniej bo z facetami rożnie bywa naprawdę wystarczy popatrzeć na mojego mamisynka ehhhhh
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ułożysz sobie życie bez niego a on niedojrzały dupek nie wie co traci.. Na czerwcowkach jak byłam w pierwszej ciazy była dziewczyna nastolatka i miała bliźniacza ciaze, chłopak sie wypiął .... Znalazła pózniej męża zakochani, on kocha jej dzieci i jest szczęśliwa No i maja jeszcze wspólna córeczkę. Dobrze ze masz wsparcie w rodzicach. Jego mama tez wie i bedzie ci pomagać ? Szkoda mi ciebie ale lepiej teraz niż pózniej bo z facetami rożnie bywa naprawdę wystarczy popatrzeć na mojego mamisynka ehhhhh
Tak, jego mama tez wie i bardzo mnie wspiera, zreszta ja ja tez, bo obydwie nie wiemy co sie dzieje z jej synem tak naprawde.. Jakiś czas temu zaczął prace i to przez to sie tak bardzo zmienił :/
Chciałabym cały ten czas przespać i obudzić sie juz ogarnięta
margo1705
Aktywna w BB
Cześć, nadrabiam wszystko co od wczoraj napisaliście, uffff było ciężko jutro wyjeżdżam, naładować akumulatorki.
Opowiem wam śmieszna sytuacje...
O ciąży wie tylko moja mama i mój wujek brat mamy, i teściowa. Wczoraj mama i wujek wybrali się na zakupy, wujek chciał moja mamę tak nabrać i zażartował, a wiesz że twoja córka będzie miała bliźniaki? A moja mama na to : powiedziała Ci , skąd wiesz, bo ja wiem o tym od początku.
Jak się okazało chciał nabrać mamę A wyszło na to że to on zbladl, hi hihi.
Bo jestem w ciąży bliźniaczej!!!
Opowiem wam śmieszna sytuacje...
O ciąży wie tylko moja mama i mój wujek brat mamy, i teściowa. Wczoraj mama i wujek wybrali się na zakupy, wujek chciał moja mamę tak nabrać i zażartował, a wiesz że twoja córka będzie miała bliźniaki? A moja mama na to : powiedziała Ci , skąd wiesz, bo ja wiem o tym od początku.
Jak się okazało chciał nabrać mamę A wyszło na to że to on zbladl, hi hihi.
Bo jestem w ciąży bliźniaczej!!!
Ostatnia edycja:
wszystkozajete
Moderatorka
Dziś o 19 wizyta.... Stresuje się bardzo Bo boje się, że powtórzy się mój koszmar z 2015. Wtedy zobaczyłam na USG nieporuszające się moje dzieciątko...Siedzi to gdzieś z tyłu głowy, ale staram się myśleć pozytywnie...
Miłego dnia! :*
Trzymam kciuk, będzie dobrze! Ja mam jutro o 11 wizytę i dokładnie takie same obawy. Dziś szczelnie dzień zajęciami wypełniłam żeby nie mieć za dużo czasu na myślenie.
Lilija dupka bierz do końca opakowania, albo do wizyty u prowadzącego.
Ola_fasola kciuki za wizytę!
Ola_fasola
Moderatorka
Ola_fasola
Moderatorka
Jest tutaj jakaś alergiczka ? Tak mnie meczy od wczoraj ... Moge jakies wapno chociaż wypić ?
reklama
Ola_fasola
Moderatorka