reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

liliija ja z Patrykiem tez od samego początku pewna byłam, że to chłopczyk, a teraz nie czuje tego w ogóle....
Partyki są kochane, mądre, grzeczne i śliczne chłopczyki, mój jest strasznie uparty, ale to rasowy skorpion.
A jak wolacie zdrobniale do Patryka?

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ola też bym chciała chłopca drugiego, jakoś dziewczynki do mnie nie.przemawiają, ale oczywiście.Jeśli będzie mała księżniczka pokocham jak własne :p

Ola też bym chciała chłopca drugiego, jakoś dziewczynki do mnie nie.przemawiają, ale oczywiście.Jeśli będzie mała księżniczka pokocham jak własne :p

Dziewczynki sa super ale moja to typowa tylko sukienki różowe i tiule ... W spodniach nie chodzi a ja czasem bym chciała założyć jej jakies super rurki [emoji12] ale za to zachowanie jak najgorsze chlopaczydlo wszystko podarte zniszczone buty z ccc sa na tydzien ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lilija a twój synek jak ma na imię ? Izus a ty masz córeczkę ? Sorry ze pomijam ale piszcie dziewczyny o charakterach dzieci czy sprawdzily sie co do imion ?

Tak mam córeczkę Julię, miała być Laura, ale jak zobaczyliśmy Ja na usg 3d tym polowkowym to od razu Jula nam pasowało i tak zostało. Teraz mam ciążę zupełnie inna.

Lilija a twój synek jak ma na imię ? Izus a ty masz córeczkę ? Sorry ze pomijam ale piszcie dziewczyny o charakterach dzieci czy sprawdzily sie co do imion ?

Mój synek ma na imie Samuel. Jeszcze w ciąży umówiliśmy się z mężem że ja nadaję imię dziewcZynce a on chłopcu. Jak poznaliśmy płeć to oczywiście próbowałam się wymiksowac bo to imię średnio mi się podobało, no ale zostało. Teraz uważam że mu pasuje. Mówimy do niego Samek zazwyczaj.

Teraz cokolwiek będzie imię nadaję ja. Oczywiście drugą strona musi zaakceptować.

reklama
Ps jak narazie nie jestem w stanie stwierdzić czy imię pokrywa się z opisem znaczenia bo Samek jest za mały

Do góry