reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Witam dziewczyny:) W końcu Was nadrobiłam byłam wczoraj u lekarza jeszcze trochę schudłam i dostałam Duphaston, bo jak określiła Pani ginekolog mam czułe jajniki. Też mnie pobolewały wcześniej, jak przy okresie. Mam przyjmować 2 tabletki dziennie przez 10 dni. Dzidziuś ma już 1,9 cm serducho biło, ogólnie wszystko było dobrze. Zwolnienie dostałam bez problemu, a teraz mam chodzić na przedłużanie.

Mama2raz Proszę nie martw się trzeba być dobrej myśli:) Trzymam kciuki za CB
Ola_fasola Cieszę się że Twój zmądrzał i wrócił:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluje wczorajszych udanych:)

reklama
Ja wczoraj ciśnienie miałam 97 na 53 :)
A jak się czujecie przy takim ciśnieniu? Bo ja bardzo słabo. Dziś jeszcze pada cały czas i burza i ja już wogole nie do życia jestem.

xnw43e3kv460u0xh.png

A propos ciśnienia, wspominałam Wam, ze jestem kardiologiczna mamusia i wczoraj miałam wizytę u Kardio. Ja również mam niskie ciśnienie i moja lekarka powiedziała, ze za niskie tez jest niedobre, bo zle przepływa krew przez lozysko. Kazala pic dużo wody a jak to nie pomoże to nawet te wode solić, albo poprostu jeść slono. Hum...myslalam ze tylko wysokie ciśnienie jest nie wskazane, a tu trzeba również podjąć walkę z niskim ciśnieniem.

A ja zawsze mam wysokie ciśnienie jak mi mierzą przed wizytą. Bo się stresuje. W domu mam w normie[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez ;) plusik ze 110 zazwyczaj a z dzis wizyta to nie odczuwam ze niskie jest.

U mnie jest tak ciemno jakby wieczór był, nienawidzę takiej przygnębiającej pogody .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A propos ciśnienia, wspominałam Wam, ze jestem kardiologiczna mamusia i wczoraj miałam wizytę u Kardio. Ja również mam niskie ciśnienie i moja lekarka powiedziała, ze za niskie tez jest niedobre, bo zle przepływa krew przez lozysko. Kazala pic dużo wody a jak to nie pomoże to nawet te wode solić, albo poprostu jeść slono. Hum...myslalam ze tylko wysokie ciśnienie jest nie wskazane, a tu trzeba również podjąć walkę z niskim ciśnieniem.

Nie wiedziałam ze trzeba podnosić ciśnienie a ze solą to juz w ogóle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :-) :)

Ja odpoczywam, córcia u dziadków na wsi :tak: Jutro wraca, ale już za nią tęskne ;-) ;)

Dziś o 19 wizyta.... Stresuje się bardzo :-( :( Bo boje się, że powtórzy się mój koszmar z 2015. Wtedy zobaczyłam na USG nieporuszające się moje dzieciątko...Siedzi to gdzieś z tyłu głowy, ale staram się myśleć pozytywnie... ;-) ;)

Miłego dnia! :*
Będzie dobrze, ja wczoraj podeszłam kontrolnie na usg bo miałam to samo w głowie. Mamy dokładnie ten sam wiek ciąży :)

To samo mówiła mi Pani dr gin na wizycie, na to niskie ciśnienie, ale ja nawet wody dużo nie mogę pić, bo mi niedobrze. Ajjj i tak źle i tak niedobrze.

xnw43e3kv460u0xh.png

reklama
Do góry