lilija
Fanka BB :)
Kurcze muszę Cię rozczarować, takie napady głodu i smaki na wszystko miałam na chłopca.hehehe będziesz mieć syna ja z Patrykiem cały czas czułam się dobrze, nie miałam wymiotów, nudności (jedynie z głodu rano), nie miałam smaków, i do 5 miesiąca to chyba nawet ciąży nie było tak na prawdę widać.....
teraz jest na odwrót, mam już zaokrąglony twardy brzuszek, bioderka też większe bo biodrówek/rurek nie dopnę, mam smaki, raz owoce, raz słodkie, raz chipsy, których generalnie nie jadam, bo dbam o to co jem i przez alergie syna staram się jeść zdrowe nie przetworzone produkty a przy tym nie mam problemu z cellulitem itp... a 3 lata temu miałam na udach ale jak zmieniłam nawyki żywieniowe, zaczęłam biegać skóra się poprawiła, więc tego pilnuję. ale mam napady na chipsy i czasem zjem kilka.... więc tak sobie wymyśliłam, że skoro ciąża zupełnie inna to musi być córka R tez się śmieje, że będzie dziewczyna, bo jestem obrażalska, a chyba nie jestem.
a i na chłopca 4 miesiące bolała mnie głowa, potem moja koleżanka tez tak miała ze cały 1 trymestr ból głowy i ja wtedy śmiałam się będzie syn no i urodziła syna
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka