reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Mój mąż mówi to samo... Jednak mam mega doła bo z OM wychodzi ze dzisiaj jest 7t0d... Cierpliwie zostało mi czekać znowu dwa tygodnie [emoji29]
Dostałam zwolnienie... Ocipieje w domu czekając...

Kochana miałam podobnie.. okazało się ze owulacje miałam później niż zwykle i ciąża była młodsza o 2 tyg tez myślałam że zwariuje a na dodatek kazał mi lekarz zrobić dwa razy betę i nie przyrosla tak jak powinna po czym udałam się do lekarza po tygodniu i było pięknie bijące serduszko :-) rozumiem Cię, ale głową do góry i napewno wszystko będzie dobrze [emoji5][emoji9]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystko bd ok,a spędzanie dlugo przy komputerze tez nie wskazane przez promieniowanie czy cos wiec odpoczywać u boku męża i czekac spokojnie na usg [emoji3]

f2w33e3kf50gsgs9.png
Nie korzystam z komputera od roku..[emoji14]
Kochana miałam podobnie.. okazało się ze owulacje miałam później niż zwykle i ciąża była młodsza o 2 tyg tez myślałam że zwariuje a na dodatek kazał mi lekarz zrobić dwa razy betę i nie przyrosla tak jak powinna po czym udałam się do lekarza po tygodniu i było pięknie bijące serduszko :-) rozumiem Cię, ale głową do góry i napewno wszystko będzie dobrze [emoji5][emoji9]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszejej ciazy też tak miałam ze wiek z OM (18.10)różnił się od tego z USG (01.11) syn urodził się 3.11 i wpisali ze to 42 tydzień bo wzięli datę OM.
Teraz też musi być dobrze :)
Pozdrawiam Was ciepło i dziękuję za słowa otuchy.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i wasze maleństwa [emoji6][emoji6]

Dziewczyny ja tak z innej beczki. Co na zaparcia? Jak ide do kibelka to płakać mi sie chce. Mam wrażenie ze pękne. A jak już coś pójdzie to poplakac sie można.

Hej :-) :)

Ja odpoczywam, córcia u dziadków na wsi :tak: Jutro wraca, ale już za nią tęskne ;-) ;)

Dziś o 19 wizyta.... Stresuje się bardzo :-( :( Bo boje się, że powtórzy się mój koszmar z 2015. Wtedy zobaczyłam na USG nieporuszające się moje dzieciątko...Siedzi to gdzieś z tyłu głowy, ale staram się myśleć pozytywnie... ;-) ;)

Miłego dnia! :*

Ja odpoczywam, córcia u dziadków na wsi :tak: Jutro wraca, ale już za nią tęskne ;-) ;)

Dziś o 19 wizyta.... Stresuje się bardzo :-( :( Bo boje się, że powtórzy się mój koszmar z 2015. Wtedy zobaczyłam na USG nieporuszające się moje dzieciątko...Siedzi to gdzieś z tyłu głowy, ale staram się myśleć pozytywnie... ;-) ;)

Kochana spokojnie będzie dobrze. Ja w 2014 roku też to przeżyłam. A teraz leci 12 tydzień. W czwartek bylam u lekarza i wszystko jest ok. U Ciebie też tak będzie. [emoji9][emoji4]

Bluecaat na pewno zobaczysz pływająca fasolkę z machajacymi nóżkami i rączkami :-D. Od razu daj znać!

Dziewczyny byłam wczoraj jednak na ip, okazało się że dzidzia cala i zdrowa plywala sobie beztrosko w macicy ;-). Najprawdopodobniej jakoś uraz mechaniczny bo niczego tam nie widział konkretnego. Swoją drogą super lekarz, młody dość ale bardzo troskliwy.

W każdym bądź razie uspokoił mnie, zapisał duphaston 2*1. Tylko nie mówił ile dni, a ja z tego wszystkiego nie zapytałam. Hymmm A może tylko jeden... jak myślicie? Znacie ten lęk co nie? (Niektóre)

Dziś strasznie boli mnie kręgosłup.

A wy jak się czujecie? Kto ma dZiś wizytę oprócz Karoliny?(Bluecaat)

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Ojej bluecaat i Zuzia to musiało być straszne przeżycie!!! Jesli to nie jest tajemnica, to w ktorym tygodniu ciąży dotknęła Was ta tragedia? Wiadoma byla przyczyna??? Trzymam za Was kciuki, aby historia sie nie powtorzyla, ani Wam ani żadnej z nas!!! Miłego dnia :-*

Bluecaat na pewno zobaczysz pływająca fasolkę z machajacymi nóżkami i rączkami :-D. Od razu daj znać!

Dziewczyny byłam wczoraj jednak na ip, okazało się że dzidzia cala i zdrowa plywala sobie beztrosko w macicy ;-). Najprawdopodobniej jakoś uraz mechaniczny bo niczego tam nie widział konkretnego. Swoją drogą super lekarz, młody dość ale bardzo troskliwy.

W każdym bądź razie uspokoił mnie, zapisał duphaston 2*1. Tylko nie mówił ile dni, a ja z tego wszystkiego nie zapytałam. Hymmm A może tylko jeden... jak myślicie? Znacie ten lęk co nie? (Niektóre)

Dziś strasznie boli mnie kręgosłup.

A wy jak się czujecie? Kto ma dZiś wizytę oprócz Karoliny?(Bluecaat)

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Ja biorę Duphaston od samego początku jeszcze nic na usg nie bylo widać. Napewno nie mozesz wziąć jeden raz tylko bierz tak jak lekarz zapisał 2*1 ja tez tak biore, do następnej wizyty u swojego lekarza. A on dalej zadecyduje. Ja mam wizyte 1.09. I to juz będzie 15 tydzień i tez sie dowiem czy dalej musze brać.

reklama
Lilija super, że wszystko w porządku u Was.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze i czekam na wieści!
Mi wczoraj wieczorem przyszły wyniki morfologii, konsultowalam z lekarzem, bo sporo odchyleń jest, ale raczej nic wskazującego na krztusiec, raczej na ciążę :) na ostateczne wykluczenie zarażenia muszę czekać do 2 tygodni.

Miłego dnia mamusie!

Do góry