reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

1470690969385.jpg

Załączniki

• 1470690969385.jpg
    1470690969385.jpg
    78,5 KB · Wyświetleń: 643
reklama
Dał skierowanie na różne badania, których nie mialam dzisiaj przy sobie. Ale juz w lozku leze i prawie spie wiec nie wiem dokladnie co to za badania. Jutro napisze. Boje sie, bo mowione bylo, że nie bede mogła miec dzieci najprawdopodobniej,a później, ze jesli tak to problem z zajściem,a w sumie staramy sie od slubu(8w3d) a jestem w 6w4d i teraz mam nadzieję donosic szczesliwie dzidzie.

f2w33e3kf50gsgs9.png
Będzie dobrze. Jedź po zwolnienie jutro,bierz lekarstwa,dużo wypoczywaj i bądź dobrej myśli. Wierze,że bedzie dobrze. Trzymam kciuki:)

I tego się trzymam [emoji104] siedzę od kilku godzin w necie i czytam szukam patrzę! Głowa pęka w szwach a mój mąż ma ze mnie niezły ubaw... Już nawet przestał mnie słuchać no co chwilę co innego mu mówię... On przekonany ze wszystko jest ok i będzie miał swoją upragnioną córeczkę :)

reklama
I tego się trzymam [emoji104] siedzę od kilku godzin w necie i czytam szukam patrzę! Głowa pęka w szwach a mój mąż ma ze mnie niezły ubaw... Już nawet przestał mnie słuchać no co chwilę co innego mu mówię... On przekonany ze wszystko jest ok i będzie miał swoją upragnioną córeczkę :)

Wszystko bd ok,a spędzanie dlugo przy komputerze tez nie wskazane przez promieniowanie czy cos wiec odpoczywać u boku męża i czekac spokojnie na usg [emoji3]

f2w33e3kf50gsgs9.png

Do góry