reklama
Natusia :-)
Fanka BB :)
Będzie dobrze. Jedź po zwolnienie jutro,bierz lekarstwa,dużo wypoczywaj i bądź dobrej myśli. Wierze,że bedzie dobrze. Trzymam kciukiDał skierowanie na różne badania, których nie mialam dzisiaj przy sobie. Ale juz w lozku leze i prawie spie wiec nie wiem dokladnie co to za badania. Jutro napisze. Boje sie, bo mowione bylo, że nie bede mogła miec dzieci najprawdopodobniej,a później, ze jesli tak to problem z zajściem,a w sumie staramy sie od slubu(8w3d) a jestem w 6w4d i teraz mam nadzieję donosic szczesliwie dzidzie.
Mama2raz
I mąż ma rację. W tym wypadku zdaj się na jego intuicję, a będzie dobrze
Zostaw już internet,weź prysznic i wskakuj do łóżeczka,wtul się mocno do męża i nie myśl już o tym. Wyśpij się,wypocznij. Wierze,że w marcu będziemy tulić nasze maleństwa
wszystkozajete
Moderatorka
Zostaw już internet,weź prysznic i wskakuj do łóżeczka,wtul się mocno do męża i nie myśl już o tym. Wyśpij się,wypocznij. Wierze,że w marcu będziemy tulić nasze maleństwa
Najlepsza rada!!
Mama2raz
Hehe muszę się teraz wysypiac bo za jakiś czas będę mogła tylko pomarzyć jak już kropeczka się urodzi pozdrawiam was ciepło mamuśki.Zostaw już internet,weź prysznic i wskakuj do łóżeczka,wtul się mocno do męża i nie myśl już o tym. Wyśpij się,wypocznij. Wierze,że w marcu będziemy tulić nasze maleństwa
Najlepsza rada!!
mama_NS
Dzięki [emoji3]mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Siedzi mi w głowie i spac nie moge.Będzie dobrze. Jedź po zwolnienie jutro,bierz lekarstwa,dużo wypoczywaj i bądź dobrej myśli. Wierze,że bedzie dobrze. Trzymam kciuki
reklama
mama_NS
Wszystko bd ok,a spędzanie dlugo przy komputerze tez nie wskazane przez promieniowanie czy cos wiec odpoczywać u boku męża i czekac spokojnie na usg [emoji3]