reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

To ja już nie wiem co źle robię :-(
Ja też [emoji26] ja normalnie wkleilam ten link i dałam zapisz i działa ładnie.

f2w33e3kf50gsgs9.png

reklama
A ja za to nie mogę dojść do 3 kroku tych fajnych sueaczkow, coś mi się zacina i mam nie fajny :( chciałam taki z odliczaniem tygodni.
A tak w ramach atrakcji to właśnie się dowiedziałam, że mogłam zostać zarażona krztuscem. Napisałam do mojej pani dr i kazała pilnie zgłosić się do internisty. Oczywiście wizyt na dziś nie ma i muszę o 20 na dyżur do Medicoveru jechać.

A tak zmieniając temat (nie wiem czy byl tu poruszany bo tyle str jest od początku wątku, ze nie przekopie sie przez nie), miałyśmy jakis pomysl na powiedzenie tatusiom o dzidziusiu?

f2w33e3kf50gsgs9.png
Haha ja byłam w takim szoku :) jak zobaczyłam te 2 kreski to poleciałam do męża, siedział w pokoju i robił coś na komputerze, i mu prawie rzuciłam ten test ciazowy na biurko[emoji14]i mówię "patrz!!!". A ten, ponieważ się nie zna i nie wiedział co ma wyjść, a był przekonany że nie jestem w ciąży, spojrzał tylko na mnie i mówi "no co, nie jesteś w ciąży?". Na co ja, że jestem!!! A on szok i radość :D więc od momentu kiedy się dowiedziałam do momentu kiedy dowiedział się tatuś minęło jakieś 10 sekund ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja za to nie mogę dojść do 3 kroku tych fajnych sueaczkow, coś mi się zacina i mam nie fajny :( chciałam taki z odliczaniem tygodni.
A tak w ramach atrakcji to właśnie się dowiedziałam, że mogłam zostać zarażona krztuscem. Napisałam do mojej pani dr i kazała pilnie zgłosić się do internisty. Oczywiście wizyt na dziś nie ma i muszę o 20 na dyżur do Medicoveru jechać.

Cos mi sie zle odp wczesniej....

Ze gdzie zarażona?

f2w33e3kf50gsgs9.png

Izus, daj znać co powie lekarz :*

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie jako dzieci byłyśmy, ale nie wiadomo czy nadal mamy przeciwciała i pewnie to będzie trzeba u mnie sprawdzić z krwi. Dziecko z rodziny gdzieś złapalo i zaraziło rodziców. Byliśmy z nimi na wakacjach. :(

reklama
Do góry