reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

To ja już nie wiem co źle robię :-(
Ja też [emoji26] ja normalnie wkleilam ten link i dałam zapisz i działa ładnie.

f2w33e3kf50gsgs9.png

reklama
A ja za to nie mogę dojść do 3 kroku tych fajnych sueaczkow, coś mi się zacina i mam nie fajny :( chciałam taki z odliczaniem tygodni.
A tak w ramach atrakcji to właśnie się dowiedziałam, że mogłam zostać zarażona krztuscem. Napisałam do mojej pani dr i kazała pilnie zgłosić się do internisty. Oczywiście wizyt na dziś nie ma i muszę o 20 na dyżur do Medicoveru jechać.

A tak zmieniając temat (nie wiem czy byl tu poruszany bo tyle str jest od początku wątku, ze nie przekopie sie przez nie), miałyśmy jakis pomysl na powiedzenie tatusiom o dzidziusiu?

f2w33e3kf50gsgs9.png
Haha ja byłam w takim szoku :) jak zobaczyłam te 2 kreski to poleciałam do męża, siedział w pokoju i robił coś na komputerze, i mu prawie rzuciłam ten test ciazowy na biurko[emoji14]i mówię "patrz!!!". A ten, ponieważ się nie zna i nie wiedział co ma wyjść, a był przekonany że nie jestem w ciąży, spojrzał tylko na mnie i mówi "no co, nie jesteś w ciąży?". Na co ja, że jestem!!! A on szok i radość :D więc od momentu kiedy się dowiedziałam do momentu kiedy dowiedział się tatuś minęło jakieś 10 sekund ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja za to nie mogę dojść do 3 kroku tych fajnych sueaczkow, coś mi się zacina i mam nie fajny :( chciałam taki z odliczaniem tygodni.
A tak w ramach atrakcji to właśnie się dowiedziałam, że mogłam zostać zarażona krztuscem. Napisałam do mojej pani dr i kazała pilnie zgłosić się do internisty. Oczywiście wizyt na dziś nie ma i muszę o 20 na dyżur do Medicoveru jechać.

Cos mi sie zle odp wczesniej....

Ze gdzie zarażona?

f2w33e3kf50gsgs9.png

Izus, daj znać co powie lekarz :*

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie jako dzieci byłyśmy, ale nie wiadomo czy nadal mamy przeciwciała i pewnie to będzie trzeba u mnie sprawdzić z krwi. Dziecko z rodziny gdzieś złapalo i zaraziło rodziców. Byliśmy z nimi na wakacjach. :(

reklama
Do góry