mama_NS
Fanka BB :)
Ja też [emoji26] ja normalnie wkleilam ten link i dałam zapisz i działa ładnie.To ja już nie wiem co źle robię :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też [emoji26] ja normalnie wkleilam ten link i dałam zapisz i działa ładnie.To ja już nie wiem co źle robię :-(
Ze gdzie zarażona?Ja też [emoji26] ja normalnie wkleilam ten link i dałam zapisz i działa ładnie.
Haha ja byłam w takim szoku jak zobaczyłam te 2 kreski to poleciałam do męża, siedział w pokoju i robił coś na komputerze, i mu prawie rzuciłam ten test ciazowy na biurko[emoji14]i mówię "patrz!!!". A ten, ponieważ się nie zna i nie wiedział co ma wyjść, a był przekonany że nie jestem w ciąży, spojrzał tylko na mnie i mówi "no co, nie jesteś w ciąży?". Na co ja, że jestem!!! A on szok i radość więc od momentu kiedy się dowiedziałam do momentu kiedy dowiedział się tatuś minęło jakieś 10 sekundA tak zmieniając temat (nie wiem czy byl tu poruszany bo tyle str jest od początku wątku, ze nie przekopie sie przez nie), miałyśmy jakis pomysl na powiedzenie tatusiom o dzidziusiu?
Cos mi sie zle odp wczesniej....A ja za to nie mogę dojść do 3 kroku tych fajnych sueaczkow, coś mi się zacina i mam nie fajny chciałam taki z odliczaniem tygodni.
A tak w ramach atrakcji to właśnie się dowiedziałam, że mogłam zostać zarażona krztuscem. Napisałam do mojej pani dr i kazała pilnie zgłosić się do internisty. Oczywiście wizyt na dziś nie ma i muszę o 20 na dyżur do Medicoveru jechać.
Sprawdzam czy suwaczek jest
Izus, daj znać co powie lekarz :*A ja za to nie mogę dojść do 3 kroku tych fajnych sueaczkow, coś mi się zacina i mam nie fajny chciałam taki z odliczaniem tygodni.
A tak w ramach atrakcji to właśnie się dowiedziałam, że mogłam zostać zarażona krztuscem. Napisałam do mojej pani dr i kazała pilnie zgłosić się do internisty. Oczywiście wizyt na dziś nie ma i muszę o 20 na dyżur do Medicoveru jechać.
Trzymam za cb kciuki Wiem jaki to stresJa mam dzisiaj wizytę, byłam 2 tyg temu i był pecherzyk mam nadzieję że dzisiaj zobaczę fasolkę i bijące serduszko! Dziś zaczęłam 8tc od OM
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom