reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Mama2raz, na która wizyta? No i trzymam kciuki :tak:
Wizyta na 15:20 siedzę cała w nerwach!
A do tego Napięta atmosfera w rodzinie bo w sobotę zmarł brat mojej mamy i jutro mam pogrzeb. Nikt nie wie że jestem w ciąży prócz męża i mojej mamy. Jest mi strasznie niezręcznie bo będą się krzywo patrzeć ze nie wejdę pożegnać się z wujkiem :(

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

mama2raz powodzenia na wizycie, trzymam kciuki.

a trzeba w ogóle wchodzić do kostnicy ? pokazują ciało ? ostatnio mielismy pogrzeb babci i ciała nie widzieliśmy tylko trumne. A tak swoją drogą ja bym nie chciała nawet nie będąc w ciąży oglądać ciała.... moja truma z dzieciństwa to kiedy kazali mi pocałować pradziadka w trumnie .... Zakręć sie jakoś i nie wchodż albo od razu do kościoła jedź, zawsze moze się cośpo drodze wydarzyć. Trzymaj się.

Podobno w ciąży lepiej nie wchodzić do kostnicy... :(

Też o tym słyszałam, ale z tego co pamiętam kuzynka pożegnała się z chrzestnym parę lat temu, ale to wiadome, że to decyzja do Ciebie należy, a rodziną się nie przejmuj.

f2w33e3kf50gsgs9.png

reklama
mama2raz powodzenia na wizycie, trzymam kciuki.

a trzeba w ogóle wchodzić do kostnicy ? pokazują ciało ? ostatnio mielismy pogrzeb babci i ciała nie widzieliśmy tylko trumne. A tak swoją drogą ja bym nie chciała nawet nie będąc w ciąży oglądać ciała.... moja truma z dzieciństwa to kiedy kazali mi pocałować pradziadka w trumnie .... Zakręć sie jakoś i nie wchodż albo od razu do kościoła jedź, zawsze moze się cośpo drodze wydarzyć. Trzymaj się.
Trumna będzie otwarta... Nie wypada nie wejść do kostnicy.. Ale wyjścia nie mam. Zdecydowałam ze nie wejdę do kostnicy i lecz nie wiem co z tym konduktem żałobnym... :( :(

Do góry