reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ale wymówek z jakiego powodu? Brzucha przecież nie widać jeszcze, jak sama nie powiesz to nikt się nie zorientuje, więc nie bardzo rozumiem co masz na myśli? O objawach, jeśli masz po prostu nie opowiadaj.

reklama
Teściowe...temat rzeka... I jeszcze ta cudowna zazdrość jednych dziadków o drugich...

Taa zazdrość o drugich dziadków ...

U mnie też teściowa próbowała się wtrącać a co najlepsze na odległość bo z Niemiec dzwoniła i pieprzyla. Ale jak przyjechała to jej takiej awantury narobilam ze nie odzywala sie chyba rok czasu. A dla mego powiedzialam jak chcesz trzymać strone mamusi to droga wolna a on wie ze ze mną nie ma żartów bo charakter mam ciężki. I od tamtej pory spokój. A jeszcze jej powiedziałam ze jak będzie mnie wkurwiac i sie wtrącać to wnuczki nie zobaczy i juz. Z nimi trzeba ostro bo jak dasz sobie wejść na głowę to juz pozamiatane.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

No to wlasnie u nas jest ten problem
Oboje mamy ciężkie charaktery i obije jesteśmy zawzięci. Ja potrafię ustąpić ale nue wtedy kiedy ktos próbuje wejść mi na głowę.

Kiedys miałam z nia taka sytuacje ze obcięła Klarze włosy i R wtedy tez stał po jej stronie a ja dostałam szału jak zobaczyłam i to wtedy popsuło bardzo nasze relacje. Ona jest perfidna do tego stopnia ze potrafi sie popłakać bo ja dziecka nie daje ..a synek wiadomo ...

Witam;) Ja nowa ;)
Jak narazie przed wizytą u lekarza-dzisiaj wielki dzień,ale z wyliczeń wychodzi,że termin 30.03.2017 r.
Ciąża narazie utrzymywana w tajemnicy- wie tylko mąż, dentystka,alergolog i dzisiaj następny lekarz się dowie. Postanowiłam wejść na forum (ale zdecydowanie nie ogarniam tego jeszcze), bo człowiek chce w tajemnicy, a jednak chce pogadać podpytać itd ;)

Witamy nowa mamę:)

Ja juz w domu, musze sie jakoś tu pozbierać.

Ja panstwowo wizyte mam jutro.

Miłego dnia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola powiedz nam który to facet tak Cie zdenerwował, zbierzemy sie w kupę i mu dowalimy :))))))))) i teściowej przy okazji tez. Oczywiście napisałam to z przymrużeniem oka, aby chociaz na chwile wywolac u Ciebie uśmiech :-))) co by ewentualnie za grozby karalne nie usunęli mnie z forum hihihi miłego dnia, buziakiiiii

Ola też mam problem, bo teściowa wielce mówi, że "nie wtrącajmy się w życie młodych, bo sami muszą je przeżyć i sobie ustawić" ale tylko umie pięknie mówić, a w różnych sytuacjach się wtrącała niesamowicie przed ślubem....teraz niedługo jesteśmy po i narazie nie było sytuacji w która ona wciśnie nos, ale jakoś nie sądzę żeby jej to całkiem przeszło...,ale zobaczymy...pokłóciliśmy się już o to tyle razy, że...
Dobrze dziewczyny Ci mówią-cisza i przyjdzie jak zatęskni i schowa dumę do kieszeni!

f2w33e3kf50gsgs9.png

Ostatnia edycja:
Jestem. Nie wrócił nie przeprosił napisał smsa ze jak chciałam tak mam, trudno widocznie tak miało byc. Wiem tylko ze po mojej stronie nikt nie stanie i nikt z nim nie porozmawia. Trudno moze kiedys przemyśli.

Jestem wlasnie w przychodni, zapomniałam mocz i siedzę tu i pije i czekam kurr... A tak swoją droga jeszcze nikt mi nie pobierał krwi tak jak dzis 3 kłucia i z żadnego nie leci dziwne bo innym pacjentom tez nie leciało...

Powodzenia na wizytach :)

Mi tez dzisiaj krew pobierali z 10 fiolek tego bylo :) i 3 pojemniki z moczem zawiozlam.

Ola_fasola zabiłabym faceta !!! Jeszcze sie opamięta a ty mu daj wtedy popalić ! Zeby kobietę w ciazy tak denerwować . A jak chce to niech wraca do mamusi i z nią mieszka.
My żyjemy na kocia łapę :) bez ślubu . Moze kiedyś , jak narazie tego nie potrzebujemy .
A teraz jesteśmy w drodze do Sopotu . Zaczynamy urlop :)

Udanych wakacji!

reklama
Hej :D

Emilja, powodzenia na wizycie :)

Madzik, ja też mam jutro i to dopiero na 19 :/ ja strasznie sie boję tej wizyty, bo bylam prawie miesiąc temu i był tylko pecherzyk.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dzisiaj wizytę, byłam 2 tyg temu i był pecherzyk mam nadzieję że dzisiaj zobaczę fasolkę i bijące serduszko! Dziś zaczęłam 8tc od OM

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry