Trzymam kciuki!Ja mam dzisiaj wizytę, byłam 2 tyg temu i był pecherzyk mam nadzieję że dzisiaj zobaczę fasolkę i bijące serduszko! Dziś zaczęłam 8tc od OM
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mama2raz
Fanka BB :)
Wizyta na 15:20 siedzę cała w nerwach!Mama2raz, na która wizyta? No i trzymam kciuki
A do tego Napięta atmosfera w rodzinie bo w sobotę zmarł brat mojej mamy i jutro mam pogrzeb. Nikt nie wie że jestem w ciąży prócz męża i mojej mamy. Jest mi strasznie niezręcznie bo będą się krzywo patrzeć ze nie wejdę pożegnać się z wujkiem
Mama2raz
Podobno w ciąży lepiej nie wchodzić do kostnicy...Mama2raz, a czemu nie pożegnasz się z wujkiem? Nie można w ciąży? pytam bo nie wiem.
Asica66
Trzymam kciukiJa mam dzisiaj wizytę, byłam 2 tyg temu i był pecherzyk mam nadzieję że dzisiaj zobaczę fasolkę i bijące serduszko! Dziś zaczęłam 8tc od OM
Ola_fasola
Moderatorka
mama2raz powodzenia na wizycie, trzymam kciuki.
a trzeba w ogóle wchodzić do kostnicy ? pokazują ciało ? ostatnio mielismy pogrzeb babci i ciała nie widzieliśmy tylko trumne. A tak swoją drogą ja bym nie chciała nawet nie będąc w ciąży oglądać ciała.... moja truma z dzieciństwa to kiedy kazali mi pocałować pradziadka w trumnie .... Zakręć sie jakoś i nie wchodż albo od razu do kościoła jedź, zawsze moze się cośpo drodze wydarzyć. Trzymaj się.
a trzeba w ogóle wchodzić do kostnicy ? pokazują ciało ? ostatnio mielismy pogrzeb babci i ciała nie widzieliśmy tylko trumne. A tak swoją drogą ja bym nie chciała nawet nie będąc w ciąży oglądać ciała.... moja truma z dzieciństwa to kiedy kazali mi pocałować pradziadka w trumnie .... Zakręć sie jakoś i nie wchodż albo od razu do kościoła jedź, zawsze moze się cośpo drodze wydarzyć. Trzymaj się.
mama_NS
Podobno w ciąży lepiej nie wchodzić do kostnicy...
Też o tym słyszałam, ale z tego co pamiętam kuzynka pożegnała się z chrzestnym parę lat temu, ale to wiadome, że to decyzja do Ciebie należy, a rodziną się nie przejmuj.
Mama2raz
Dziękuję wam wszystkim za kciukasy... Na pewno napiszę po wizycie jak się ma moja kropeczkaTrzymam kciuki
Napiszcie mi dziewczyny proszę ci z tym pogrzebem bo naczytałam się w necie ze ciężarna nie powinna wchodzic do kostnicy u nie powinna iść za trumną kuzwa pomocy! głupieje już!
reklama
Mama2raz
Trumna będzie otwarta... Nie wypada nie wejść do kostnicy.. Ale wyjścia nie mam. Zdecydowałam ze nie wejdę do kostnicy i lecz nie wiem co z tym konduktem żałobnym...mama2raz powodzenia na wizycie, trzymam kciuki.