reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny ja w kolejce do lekarza miałam wejść o 11:20 a tu jeszcze Pani doktor nie ma...
Brzuch dzisiaj też boli ale dużo mniej.
Nie wiem czy da mi zwolnienie...

Dziewczyny strasznie ciężko was nadrobić ![emoji4]gaduly[emoji4]też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ,tym które już były gratuluję udanych wizyt [emoji4]a ja mam mały problem pewnie nie powinnam w tym wątku ale innych chyba nikt tak często nie czyta jak tego [emoji6]otóż już miałam poukładane w głowie,że kupuje kolyske ale zorientowałam się że przecież mimo że to fajna sprawa to starczy na jakieś max 6 miesięcy przy małym dziecku ...a potem znów problem gdzie maluch ma spać i kupowanie łóżeczka a sprzedawanie kołyski .problem w tym że mam małe mieszkanie jeszcze przez najbliższe 4 lata starsza Cora ma swój pokój ale maluch będzie z nami w salonie...szukam jakichś ciekawych rozwiązań żeby łóżeczko nie zajmowało dużo miejsca było na kółkach ale tak czy siak to są te standard owe rozmiary 120x60 1/3salonu mi zajmie [emoji13]a jeszcze fotelik później do karmienia ,bujaczek omg![emoji4]jak znacie jakieś ciekawe rozwiązanie to pomóżcie

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny strasznie ciężko was nadrobić ![emoji4]gaduly[emoji4]też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ,tym które już były gratuluję udanych wizyt [emoji4]a ja mam mały problem pewnie nie powinnam w tym wątku ale innych chyba nikt tak często nie czyta jak tego [emoji6]otóż już miałam poukładane w głowie,że kupuje kolyske ale zorientowałam się że przecież mimo że to fajna sprawa to starczy na jakieś max 6 miesięcy przy małym dziecku ...a potem znów problem gdzie maluch ma spać i kupowanie łóżeczka a sprzedawanie kołyski .problem w tym że mam małe mieszkanie jeszcze przez najbliższe 4 lata starsza Cora ma swój pokój ale maluch będzie z nami w salonie...szukam jakichś ciekawych rozwiązań żeby łóżeczko nie zajmowało dużo miejsca było na kółkach ale tak czy siak to są te standard owe rozmiary 120x60 1/3salonu mi zajmie [emoji13]a jeszcze fotelik później do karmienia ,bujaczek omg![emoji4]jak znacie jakieś ciekawe rozwiązanie to pomóżcie

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ten sam problem[emoji14]Ale chyba kołyska jednak u nas będzie bo tak jak mówisz mieszkanie nie za duże więc w salonie kolyska się zmieści :) :) jak dzidzia będzie miała około 6 miesięcy to kupimy turystyczne i będzie w pokoju z bratem[emoji14]

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie 9t 6d i według OM i pobolewa brzuch i jak siedzę w pracy to lewy jajnik aż ciągnie do pachwiny... poza tym piersi znacznie powiększone i wrażliwe no i napady głodu, senność.
co do kontroli wagi to chętnie, bankowo przytyłam, bo ja już brzuch widzę....w pierwszej ciąży przytyłam 10 kg

To te które chcą dołączyć do kontroli wagi - napiszcie mi swoje aktualne wagi i wzrost na priv. Zrobię tabelę

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry