reklama
margo1705
Aktywna w BB
Witam, trzymam kciuki za każdą wizytę, czekamy na dobre wieści, zdjęcia maluszków i brzuszków ja wizytę mam dopiero 22.08, muszę badania porobić. Ostatnio jakoś lepiej się czuję, bolą piersi,czasem mdli, ale ogólnie lepiej. Co do mojego brzuszka, druga ciąża, brzuch troszkę już widać Ale ja mam dwójkę w sobie aha i do szczupłych nie należę
lilija
Fanka BB :)
Hahha jaka spragnionai jak po pierwszych dzisiejszych wizytach??? Opowiadajcie! Nie mogę się doczekać dobrych wieści
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
lilija
A jaką masz startową wagę?Witam, trzymam kciuki za każdą wizytę, czekamy na dobre wieści, zdjęcia maluszków i brzuszków ja wizytę mam dopiero 22.08, muszę badania porobić. Ostatnio jakoś lepiej się czuję, bolą piersi,czasem mdli, ale ogólnie lepiej. Co do mojego brzuszka, druga ciąża, brzuch troszkę już widać Ale ja mam dwójkę w sobie aha i do szczupłych nie należę
W ogóle chce któraś kontrolować ze mną swoją wagę?
gosiak_
Zaangażowana w BB
W sensie wspólna motywacja, żeby za dużo nie przybrać?W ogóle chce któraś kontrolować ze mną swoją wagę?
Mama2raz
Gratulacje! Który to tc?No to dobre wieści ode mnie Mamy serduszko, a maluszek ma 9,4mm
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja kontroluje codziennie rano puki co +1A jaką masz startową wagę?
W ogóle chce któraś kontrolować ze mną swoją wagę?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom