Super, gratulujęNo to dobre wieści ode mnie Mamy serduszko, a maluszek ma 9,4mm
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratulujęNo to dobre wieści ode mnie Mamy serduszko, a maluszek ma 9,4mm
7t2d wg om, a z usg 7
Lililija my chyba miałyśmy taka sama, ok 71 prawda? ja mam chyba w tej chwili trochę więcej bo jestem chora, leżę i jem, a mi waga generalnie się bardzo waha.. generalnie obiecałam sobie ze tak do 85 kg mogę dobić (nie chce zakładać niereqlnych celów bo jestem wysoka i to nie ma sensu) a Ty ile byś chciała?A jaką masz startową wagę?
W ogóle chce któraś kontrolować ze mną swoją wagę?
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
O jaaaa[emoji14]dobry pomysł choć aż strachGosiak gratuluję, dzień dobrze się zaczyna :-)
Myślałam żeby zapisać startowe wagi i co tydzień dopisywać aktualne. Motywować się też jaknajbardziej
DziękujęGosiak gratuluję, dzień dobrze się zaczyna :-)
Myślałam żeby zapisać startowe wagi i co tydzień dopisywać aktualne. Motywować się też jaknajbardziej
uff jestem już po
W związku z tym, że mój lekarz prowadzący jest na urlopie to badał mnie inny lekarz, bardzo miły gościu ale zdziwiło mnie to ze robił mi już usg przez brzuch myślałam że na tym etapie to jeszcze dopochwowo ...
U bąbelka wszystko w porządku, wg miesiączki 10 tydzień a bąbel duży na 11+4 fikał rączkami, nóżkami badania wszystkie w normie i 18 sierpnia kolejna wizyta bo wraca mój lekarz i musi mi resztę badań przepisać ten nie chciał się wtrącać za bardzo.
Do tego położna dała mi kartkę z informacją że jest darmowy program dla kobiet w ciąży po 10 tyg ciąży na bezpłatne badanie antygenu HPA-1a to jest jakiś konflikt płytkowy ... nie mam pojęcia o co chodzi, bo w pierwszej ciąży nie robiłam tego badania ale jeśli jest za free to skorzystam.