reklama
lilija
Fanka BB :)
Oby udało im się szybko zatrzymać wymioty, musisz być wykończona. Współczuję.No miałam, wtedy dostałam czopki, ale teraz jest biorę od 2dni i kicha...nic nie pomaga. Ponoć jakieś zastrzyki mam dostać...
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Cluue
serca mam dwa :)
Natikom ja miałam jeden dzień okropnych wymiotów i byłam wykończona więc nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak Ty się musisz czuć niech Ci już w końcu minie ... wracaj szybko do domciu
na 9:30 mam wizytę, a tu taka ulewa że aż się z domu nie chce wychodzić ... do tego muszę jechać autobusem oO chyba mam dzień na marudzenie dzisiaj
Trzymajcie kciuki za mojego bąbelka <3
na 9:30 mam wizytę, a tu taka ulewa że aż się z domu nie chce wychodzić ... do tego muszę jechać autobusem oO chyba mam dzień na marudzenie dzisiaj
Trzymajcie kciuki za mojego bąbelka <3
madziek
listopadówka 2009 :)
Natikom bidulko trzymaj się, oby wymioty minęły i żebyś szybko wróciła do formy.
EveningStar
Zaciekawiona BB
ania1978k
emilja0308
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeDziewczyny ja po wizycie, było widać serdusio [emoji175] ale niestety jestem w szpitalu [emoji22] wymioty wygrały...
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
reklama
ManiekMamuciManiak
Zaciekawiona BB
Ja na 12.40, też się stracham troszku...Dziewczynki trzymam kciuki za Was i Wasze maleństwa :* Ja dzisiaj na 15 idę
Oby wszystko było dobrze, bo martwię się strasznie