reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

mydestiny gratulacje !! :)
ppo ogarniam listę na bieżąco :) więcej nowych informacji nie mam :)
eveee ja dzisiaj mam powera jak nigdy ! :) o godzinie 9 miałam już całe mieszkanie ogarnięte ! :)

Dziewczyny ma już któraś z Was nudności i wymioty ?

U mnie nudności brak, mam ochotę na chleb z serkiem śmietankowym cały czas. I chleb ogólnie, ale od dawna jem tylko razowy i żytni. Pomidory :) jajka :) makarony też :) na słodkie średnio a zawsze słodka dupka byłam, ale lody gałka tradycyjnych dziennie wchodzi ;) bardziej dla smaku. Waga na szczęście w miejscu...piersi bolą,sutki od wczoraj swędzą...i od dwóch dni jak mnie wysypało! A dziś to jakaś kumulacja pryszcz na nosie dwa na brodzie, na czole i wyskakują takie małe co chwila :/ dramat buzia wygląda okropnie... Za to mam jakiś ładny kolor cery (pomijam te wypryski fuuuj)... Siusiam dalej często. Brzuch i plecy boją jakby mniej? A i to wzdęcie :( jakbym już 4miesiąc miała, zwykle rano nie miałam tego brzuszka a teraz jest taka piłeczka - tak wcześnie????

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, zrobiłam testa ale dzisiaj negatyw. Mysle ze to jeszcze za wcześnie :) ale bede robić codziennie zeby w razie ciąży wiedzieć jak szybko u mnie wychodzi pozytyw, no i zeby pójść po leki do gina przed urlopem. :)

U mnie 3 testy pokazały negatyw- 10,12 i 14 dni po zapłodnieniu (miałam zakrapianą imprezę to sprawdzałam i oczywiście się upiłam ale to było 10 dni po zapłodnieniu więc jestem spokojna)... A na 3 dzień po terminie spodziewanej @ (18 dni od zapłodnienia)dwie grube kreski :)

U mnie 3 testy pokazały negatyw- 10,12 i 14 dni po zapłodnieniu (miałam zakrapianą imprezę to sprawdzałam i oczywiście się upiłam ale to było 10 dni po zapłodnieniu więc jestem spokojna)... A na 3 dzień po terminie spodziewanej @ (18 dni od zapłodnienia)dwie grube kreski :)

O kurczę, to pozno sie pokazały :)
Mam nadzieje ze jesli miałabym byc w ciąży to pokażą sie wczesniej bo w sobotę juz wyjeżdżam a wolałabym byc obstawiona lekami bo jestem po poronieniu.

Bertha rozumiem Cię, ja np. Bylabym od samego poczatku na duphku... ja juz wytrzymać nie mogę z tym testowaniem... tak myślę czy jutro zrobić.... grrr bije się z myślami :/

O kurczę, to pozno sie pokazały :)
Mam nadzieje ze jesli miałabym byc w ciąży to pokażą sie wczesniej bo w sobotę juz wyjeżdżam a wolałabym byc obstawiona lekami bo jestem po poronieniu.

A z krwi wcześniej wychodzą? Może to jest wyjście? Czy nie doczytałam, że z krwi planujesz? :) u mnie super czułe z moczu nie były najwyraźniej wystarczająco czułe ;)

My jak bliźniaczki ciążowe [emoji12] rocznik ten sam, druga ciąża, apetyt słaby, smaki te same bo ja tez mogłabym jeść makaron tylko i coś rybnego no i wizyta 07.07 [emoji16]

Skąd jesteś ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z Warszawy, a Ty? Jeszcze cały czas poluje czy się na dziś na Usg coś nie zwolnie, bo chciałabym już zobaczyć...

reklama
Do góry