reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

dzwoniłam do rejstracji swojego gina- endo. Chciałam spytać co z Letroxem(25mg) zrobić. Czy brać dalej czy już nie... i w ogole kiedy wizyta... to mi babka powiedziała, że na pierwsza to najlepiej w 7 tyg i ona ma termin na 25.08 dopiero.... i ze mam brać jak brałam... a to tylko rejstratorka pielegniarka...
Mam czekać czy iść choć do przychodni do gina?

reklama
dzwoniłam do rejstracji swojego gina- endo. Chciałam spytać co z Letroxem(25mg) zrobić. Czy brać dalej czy już nie... i w ogole kiedy wizyta... to mi babka powiedziała, że na pierwsza to najlepiej w 7 tyg i ona ma termin na 25.08 dopiero.... i ze mam brać jak brałam... a to tylko rejstratorka pielegniarka...
Mam czekać czy iść choć do przychodni do gina?
Chyba poszłabum wcześniej jednak. Do końca sierpnia to się wykończyć nerwowo zastanawiając czy jest ok

Z Warszawy, a Ty? Jeszcze cały czas poluje czy się na dziś na Usg coś nie zwolnie, bo chciałabym już zobaczyć...

Ja jestem z Łomianek :)

Ja na razie czekam na wizyte pańswowo i wtedy będę miała USG i zobaczymy jak kiepsko będzie to pójdę do swojego gina co w pierwszej ciąży chodziłam prywatnie -mam nadzieje że przyjmie mnie 12 lipca jakby co :) i też zależy czy zwolnienie dostane od razu..

Ja jestem z Łomianek :)

Ja na razie czekam na wizyte pańswowo i wtedy będę miała USG i zobaczymy jak kiepsko będzie to pójdę do swojego gina co w pierwszej ciąży chodziłam prywatnie -mam nadzieje że przyjmie mnie 12 lipca jakby co :) i też zależy czy zwolnienie dostane od razu..
Ja z drugiej strony, Sadyba :) a w Czwartek liczysz już na zwolnienie? Moja lekarz zawsze pyta czy chce się zwolnienie ale mówiła mi, że różnie to bywa, że raczej właśnie lekarze niechętnie dają.

Ja z drugiej strony, Sadyba :) a w Czwartek liczysz już na zwolnienie? Moja lekarz zawsze pyta czy chce się zwolnienie ale mówiła mi, że różnie to bywa, że raczej właśnie lekarze niechętnie dają.

Liczę, że od razu dostanę mam taką nadzieję, w poprzedniej ciąży pracowałam do 6 miesiąca i na początku ciąży było mi bardzo ciężko, źle się czułam, teraz mam nadzieje ze troche odpoczne i będę miała czas dla córeczki, poza tym jak teraz nie pójdę to potem zaczną się urlopy i będę siedziała do połowy sierpnia albo i dłużej a 2 tygodni po 9 godzin bym raczej nie chciała...

reklama
Puk puk ;) czy przyjmiecie jeszcze jedną marcową mamuśkę 2017? ;>
Co prawda na razie bladziusieńka druga kreseczka ale wszystko wskazuje na połowę marca :)
Ajj jak się cieszę, chyba z rok się staraliśmy... Mój M. wyjeżdża cały czas i jakoś nie mogliśmy trafić w "TE" dni...
Mamy już jedno dzieciątko (5 latek)

Do góry