reklama
A tak apropo prac domowych. Może któraś z mamus z Warszawy może polecić jakąś Panią do pomocy w domu? Szukam kogoś takiego, dałam ogłoszenie i zgłosiła się tylko jedna osoba...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola_fasola
Moderatorka
I ta chwila, kiedy pijąc herbatę z cytryną i przeglądając strony z blogami w pracy, dzwoni klient a ja zamiast odebrać wysyłam sms'a : jestem na spotkaniu, oddzwonię
Ugh niedobra zła i podła
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi dobre !! [emoji81]
Dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie bo mało sie tu udzielałam ale wczoraj byłam u dr i widziałam serduszko kruszynki dzis mam 6+1 termin na 27.03.2017
Super!!!! Gratulacje[emoji4]
Dziewczyny ja dzisiaj mam pierwsze usg!!! :-) czy zawsze dostaje się zdjęcie?
Ja na pierwszej wizycie na NFZ dostałam, na drugiej juz nie ale zrobiłam zdj swoim telefonem żeby mieć
Ola_fasola
Moderatorka
ManiekMamuciManiak
Zaciekawiona BB
Witam się śpiąco z pracy. Jak wy znosicie pracę, kiedy tak bardzo chce się spać?
Ja ledwo znoszę dziś zamiast na 8 dotarłam na 9 i wychodze wcześniej. Max 13Witam się śpiąco z pracy. Jak wy znosicie pracę, kiedy tak bardzo chce się spać?
madziek
listopadówka 2009 :)
ja karmiłam 2 miesiące tylko piersią potem kolejne 2 dokarmiałam już mlekiem modyfikowanym plus moje a po 4 miesiącu już tylko modyfikowane
Ola_fasola
Moderatorka
Witam się śpiąco z pracy. Jak wy znosicie pracę, kiedy tak bardzo chce się spać?
Ja jestem na zwolnieniu od 19.07 i nie narzekam baaaaardzo mi z tym dobrze [emoji16][emoji16]
Dziewczyny jak u was z pobolewaniem podbrzusza ? Boli was nadal czy przestało ? Mnie dosc długo nie bolało a dzis znowu zaczęło, tak troszkę ale ciagle o tym myśle...
reklama
Mnie wcześniej nie bolało a dziś pobolewa, ale mam dziś wizytę więc powiem o tym.