Agnieszka91
Fanka BB :)
Ja karmulam przez 4 miesiące. Później pokarm zanikłAgnieszka i madziek karmiłyście piersią?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja karmulam przez 4 miesiące. Później pokarm zanikłAgnieszka i madziek karmiłyście piersią?
Do Aleksandry Dańczak- Pazdrowska. Czytałam opinie podobno bardzo dobra. Szwagierka pracuje w szpitalu w poznaniu i konsultowała się z jakimś lekarzem i polecił jej ta panią. Oby pomogła.Aga, do kogo jedziecie?
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Co dał za.maść? My właśnie tak mieliśmy z ziemniakami. Najpierw czerwone plamy które bladly i były szorstkie
Maść mupirox. Pomogło i od czerwca jakoś ma piękne nóżki. Zero plam. A je to co jadł.Co dał za.maść? My właśnie tak mieliśmy z ziemniakami. Najpierw czerwone plamy które bladly i były szorstkie
Lepiej nie bierz się za mycie okien. W naszym stanie raczej odradzaja. Poza tym jedna z nas już myła okna i wieszała firanki i skończyło się w szpitalu.Dziewczyny a ja z takim głupim pytaniem- czy w naszym stanie można myć okna? to moja druga ciąża ale w pierwszej nie mylam a więc nie wiem jak to jest czy można czy nie. W pierwszej wyreczyla mnie e tym mama albo mąż. A teraz mam okna do umycia i nie wiem czy mogę