reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

1512 niestety faceci mają wyjście ewakuacyjne,a my Mamy zostajemy z dziećmi :) tylko pamiętaj, on traci cos najważniejszego i najpiękniejszego w życiu- zostaniesz Mamą wcześnie, ale to nie oznacza końca świata :) poradzisz sobie, bo nie będziesz miała wyjścia ;) ale nagroda za ten wysiłek będzie najpiękniejsza :) miedzy mają Mamą a mną jest 20lat różnicy, i mamy świetny kontakt, Mama jest nadal fajną, przebojową i silną babką którą zawsze będę podziwiała :) a wychowała mnie sama, nawet bez pomocy rodziny. :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1470122030-ysmcrn.jpeg

Oto ja dziś...zero motywacji, powinnam w domu siedzieć :( snuje się po pracy, i nie mogę się zmotywować do działania :( ugh

Dziewczyny, mam pytanko- co myślicie o osobnym wątku pt 'czego nam nie powiedzieli o macierzyństwie' lub 'nie ma głupich pytań' czy jakoś tak...wiecie, ciąża, poród...co Was bardziej zaskoczyło, co może się przydać nowicjuszom...tutaj na forum tez o tym rozmawiamy, ale jest poruszanych tyle tematów, ze te abc dla przyszłych Mam moze uciec. Ja np mam, moze głupie pytania, ale o czyszczenie sie po porodzie (jakoś nikt nie mówi o wielkich gaciach i podpaskach jak pieluchy), o to czy powinnam na porodówkę zabrać kanapki i wodę haha takie głupie pytania, ale pełno ich w głowie siedzi :) czy tradycyjnie zadajemy je na tym wątku i tyle :D

Wątek o porodzie fajny pomysł, o macierzyństwie nie koniecznie, bo śmiało ogólny wystarczy, temat się wyczerpie i jest dość ogólny, rozwali się na masło maślane. :-)

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Ogólnie wg mnie zbyt dużo wątków jest nie do ogarnięcia

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

1470122030-ysmcrn.jpeg

Oto ja dziś...zero motywacji, powinnam w domu siedzieć :( snuje się po pracy, i nie mogę się zmotywować do działania :( ugh

Dziewczyny, mam pytanko- co myślicie o osobnym wątku pt 'czego nam nie powiedzieli o macierzyństwie' lub 'nie ma głupich pytań' czy jakoś tak...wiecie, ciąża, poród...co Was bardziej zaskoczyło, co może się przydać nowicjuszom...tutaj na forum tez o tym rozmawiamy, ale jest poruszanych tyle tematów, ze te abc dla przyszłych Mam moze uciec. Ja np mam, moze głupie pytania, ale o czyszczenie sie po porodzie (jakoś nikt nie mówi o wielkich gaciach i podpaskach jak pieluchy), o to czy powinnam na porodówkę zabrać kanapki i wodę haha takie głupie pytania, ale pełno ich w głowie siedzi :) czy tradycyjnie zadajemy je na tym wątku i tyle :D

Aż sie udzielę [emoji1][emoji16][emoji1][emoji16] wielkie gacie ha ha ha to mnie najbardziej zastanawia dlaczego nie mozna mieć swoich normalnych plus np nocna podpaska tylko jakies kosmiczne wielkie gacie [emoji81][emoji81][emoji81] plus Pielucha ha ha ha przecież normalne mozna tez zdjąć tak jak i te wielkie...

1512 nie martw sie ja tez urodzialm córkę w wieku 17 lat. I nie żałuję ani chwili. A dzisiaj ma 8 lat siedzi na fotelu i ciągle gada [emoji4]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Ok :) wstrzymam się, a może pózniej będzie taka potrzeba :) bede na bieżąco was pytała co i jak :) do porodu jeszcze daleeekooooOOooooo :D muszę sie do pracy zabrać ugh

Aż sie udzielę [emoji1][emoji16][emoji1][emoji16] wielkie gacie ha ha ha to mnie najbardziej zastanawia dlaczego nie mozna mieć swoich normalnych plus np nocna podpaska tylko jakies kosmiczne wielkie gacie [emoji81][emoji81][emoji81] plus Pielucha ha ha ha przecież normalne mozna tez zdjąć tak jak i te wielkie...

No właśnie te wielkie gacie mnie zastanawiają..bo bardziej przepuszczalne ? Przecież jak owinę się podpasko-pieluszką po pas to co mi da przepuszczalna tkanina? Ważne zeby utrzymała to ustrojstwo :( i serio trzeba owijać się jak Mumia, az tak się mocno czyścimy, ze nie wystarczy nocna podpaska!? :) i jeszcze piżama do porodu- wygoda, pozwalają to wkładać? Jednorazowe to chyba? Czy to bardziej po porodzie? Wiem ze wcześnie na takie pytania, ale to mnie zaciekawiło miedzy innymi ;)

reklama
U mnie dzis totalna niemoc, miałam tyle planów jak córki nie bedzie, porządki w jej pokoju a od czwartku przeleżałam całe dnie, dzis jestem juz sama i dalej mi sie nic nie chce, nie wiem nawet co na śniadanie zjeść Ehh

Witam nowe mamusie [emoji4]

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

1512 współczuje sytuacji ale jeśli facet zostawia kobietę w takiej sytuacji to po prostu nieodpowiedzialny dupek ! Dasz radę, on nie wie co traci. Życzę ci duzo szczęścia, na pewno maluszek ci wiele wynagrodzi :)

Co do alergi moja córeczka tez miała alergie na mleko, jabłko, ziemniaki, morele, kakao z wiekiem minęły wszystkie i teraz na nic nie ma. Lilija twój synek jeszcze malutki jest, przejdzie mu :) moja córeczka jak była mała to tez miała takie przerwy w nocy, nie spała , bawiła sie ale chyba gorszy był czas jak postanowiła rozpoczynać dzien koło 4 rano to dopiero była masakra .....

Ja zaraz wybieram sie z psem na spacerek potem chyba książkę poczytam [emoji1]wciągnęła mnie :)

Miłego dnia [emoji1]

Do góry