reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

1512 niestety faceci mają wyjście ewakuacyjne,a my Mamy zostajemy z dziećmi :) tylko pamiętaj, on traci cos najważniejszego i najpiękniejszego w życiu- zostaniesz Mamą wcześnie, ale to nie oznacza końca świata :) poradzisz sobie, bo nie będziesz miała wyjścia ;) ale nagroda za ten wysiłek będzie najpiękniejsza :) miedzy mają Mamą a mną jest 20lat różnicy, i mamy świetny kontakt, Mama jest nadal fajną, przebojową i silną babką którą zawsze będę podziwiała :) a wychowała mnie sama, nawet bez pomocy rodziny. :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1470122030-ysmcrn.jpeg

Oto ja dziś...zero motywacji, powinnam w domu siedzieć :( snuje się po pracy, i nie mogę się zmotywować do działania :( ugh

Dziewczyny, mam pytanko- co myślicie o osobnym wątku pt 'czego nam nie powiedzieli o macierzyństwie' lub 'nie ma głupich pytań' czy jakoś tak...wiecie, ciąża, poród...co Was bardziej zaskoczyło, co może się przydać nowicjuszom...tutaj na forum tez o tym rozmawiamy, ale jest poruszanych tyle tematów, ze te abc dla przyszłych Mam moze uciec. Ja np mam, moze głupie pytania, ale o czyszczenie sie po porodzie (jakoś nikt nie mówi o wielkich gaciach i podpaskach jak pieluchy), o to czy powinnam na porodówkę zabrać kanapki i wodę haha takie głupie pytania, ale pełno ich w głowie siedzi :) czy tradycyjnie zadajemy je na tym wątku i tyle :D

Wątek o porodzie fajny pomysł, o macierzyństwie nie koniecznie, bo śmiało ogólny wystarczy, temat się wyczerpie i jest dość ogólny, rozwali się na masło maślane. :-)

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Ogólnie wg mnie zbyt dużo wątków jest nie do ogarnięcia

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

1470122030-ysmcrn.jpeg

Oto ja dziś...zero motywacji, powinnam w domu siedzieć :( snuje się po pracy, i nie mogę się zmotywować do działania :( ugh

Dziewczyny, mam pytanko- co myślicie o osobnym wątku pt 'czego nam nie powiedzieli o macierzyństwie' lub 'nie ma głupich pytań' czy jakoś tak...wiecie, ciąża, poród...co Was bardziej zaskoczyło, co może się przydać nowicjuszom...tutaj na forum tez o tym rozmawiamy, ale jest poruszanych tyle tematów, ze te abc dla przyszłych Mam moze uciec. Ja np mam, moze głupie pytania, ale o czyszczenie sie po porodzie (jakoś nikt nie mówi o wielkich gaciach i podpaskach jak pieluchy), o to czy powinnam na porodówkę zabrać kanapki i wodę haha takie głupie pytania, ale pełno ich w głowie siedzi :) czy tradycyjnie zadajemy je na tym wątku i tyle :D

Aż sie udzielę [emoji1][emoji16][emoji1][emoji16] wielkie gacie ha ha ha to mnie najbardziej zastanawia dlaczego nie mozna mieć swoich normalnych plus np nocna podpaska tylko jakies kosmiczne wielkie gacie [emoji81][emoji81][emoji81] plus Pielucha ha ha ha przecież normalne mozna tez zdjąć tak jak i te wielkie...

1512 nie martw sie ja tez urodzialm córkę w wieku 17 lat. I nie żałuję ani chwili. A dzisiaj ma 8 lat siedzi na fotelu i ciągle gada [emoji4]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Ok :) wstrzymam się, a może pózniej będzie taka potrzeba :) bede na bieżąco was pytała co i jak :) do porodu jeszcze daleeekooooOOooooo :D muszę sie do pracy zabrać ugh

Aż sie udzielę [emoji1][emoji16][emoji1][emoji16] wielkie gacie ha ha ha to mnie najbardziej zastanawia dlaczego nie mozna mieć swoich normalnych plus np nocna podpaska tylko jakies kosmiczne wielkie gacie [emoji81][emoji81][emoji81] plus Pielucha ha ha ha przecież normalne mozna tez zdjąć tak jak i te wielkie...

No właśnie te wielkie gacie mnie zastanawiają..bo bardziej przepuszczalne ? Przecież jak owinę się podpasko-pieluszką po pas to co mi da przepuszczalna tkanina? Ważne zeby utrzymała to ustrojstwo :( i serio trzeba owijać się jak Mumia, az tak się mocno czyścimy, ze nie wystarczy nocna podpaska!? :) i jeszcze piżama do porodu- wygoda, pozwalają to wkładać? Jednorazowe to chyba? Czy to bardziej po porodzie? Wiem ze wcześnie na takie pytania, ale to mnie zaciekawiło miedzy innymi ;)

reklama
U mnie dzis totalna niemoc, miałam tyle planów jak córki nie bedzie, porządki w jej pokoju a od czwartku przeleżałam całe dnie, dzis jestem juz sama i dalej mi sie nic nie chce, nie wiem nawet co na śniadanie zjeść Ehh

Witam nowe mamusie [emoji4]

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

1512 współczuje sytuacji ale jeśli facet zostawia kobietę w takiej sytuacji to po prostu nieodpowiedzialny dupek ! Dasz radę, on nie wie co traci. Życzę ci duzo szczęścia, na pewno maluszek ci wiele wynagrodzi :)

Co do alergi moja córeczka tez miała alergie na mleko, jabłko, ziemniaki, morele, kakao z wiekiem minęły wszystkie i teraz na nic nie ma. Lilija twój synek jeszcze malutki jest, przejdzie mu :) moja córeczka jak była mała to tez miała takie przerwy w nocy, nie spała , bawiła sie ale chyba gorszy był czas jak postanowiła rozpoczynać dzien koło 4 rano to dopiero była masakra .....

Ja zaraz wybieram sie z psem na spacerek potem chyba książkę poczytam [emoji1]wciągnęła mnie :)

Miłego dnia [emoji1]

Do góry