madziek
listopadówka 2009 :)
lilija to ja mam tylko 20 km i we Wrocławiu jestem bardzo często, bo i obwodnica można wszędzie szybko dojechać.... zwłaszcza do galerii czy pasażu na wyprzedaże....czekam na półmetek ciąży i zaczynam zakupki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może lepiej zadzwoń...Dziewczyny. Doradzdzie mi...ja nie jestem z tych panikijacych i przewrazliwionych ale od3 dni wymiotuje każdym posiłkiem i w sumie wizytę mam w środę ale zastanawiam się czy dziś nie dzwonić do mojego lekarza...boję się powtórki z rozrywki że będzie tak jak w 1.ciazy i wyląduje w szpitalu...dzwonić czy czekać do środy?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
dlaczego chcesz cesarkę?
ja z synem miałam cesarkę, ale nie planowaną. 9 listopada poszłam już z bólami do szpitala na kontrolne ktg i ogólnie się pokazać, bo to była data porodu, najlepsze jest to, ze rano zaczęłam krwawić i pomyślałam pewnie czop...cały czas od niedzieli (dzień wcześniej) czułam bóle ale pojęcia nie miałam że to już to, bo one bardziej przypominały bolesną miesiączkę......poszłam na nogach żeby się rozkręciło i się rozkręciło....ale nie miałam ani 1 cm rozwarcia, bole krzyżowe okropne, skurcze i zielone wody więc jak rano mnie przyjęli tak o 21:05 urodził się przez cc.
drugie dziecko marzę urodzić naturalnie, wydaje mi się że jak nic nie stanie na przeszkodzie to spokojnie dam radę.
Nie dziwie Ci się, też bym wolała cesarke...Miałam straszny pierwszy poród i tak panicznie boje sie znowu to przeżyć ze zanim zaszłam w druga ciąże partner obiecał mi ze jeśli bede chciała to bede miała cesarkę . Lekarz powiedział ze nie ma problemu jeśli bede chciała . Ja wiem ze nie jest to super rozwiazanie ale po tym co przeszłam z Karimem przy porodzie strasznie sie boje kolejnego . 19 godzin wyłam z bólu , nie dostałam nic przeciwbólowego , nie dostałam oxy a powinnam bo nie szło mi rozwarcie . Nie dostałam bo ktg na mnie nie działało i nikt mi nie wierzy ze rodzę , a jak juz uwierzyli to było ponad 6 cm i nie mogłam juz nic przeciwbólowego dostać . I byłam juz po 12 godzinach męki , ryku i chodzenia po pokoju .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Straszny poród.... rozumiem dlaczego chcesz cc.Miałam straszny pierwszy poród i tak panicznie boje sie znowu to przeżyć ze zanim zaszłam w druga ciąże partner obiecał mi ze jeśli bede chciała to bede miała cesarkę . Lekarz powiedział ze nie ma problemu jeśli bede chciała . Ja wiem ze nie jest to super rozwiazanie ale po tym co przeszłam z Karimem przy porodzie strasznie sie boje kolejnego . 19 godzin wyłam z bólu , nie dostałam nic przeciwbólowego , nie dostałam oxy a powinnam bo nie szło mi rozwarcie . Nie dostałam bo ktg na mnie nie działało i nikt mi nie wierzy ze rodzę , a jak juz uwierzyli to było ponad 6 cm i nie mogłam juz nic przeciwbólowego dostać . I byłam juz po 12 godzinach męki , ryku i chodzenia po pokoju .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom