reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ten drugi test wskazujący 2-3 boże jakie cuda czy on wskazuje tydzień?
Jakie fajowe te testy[emoji14]hehe ten drugi to raczej TC pokazuje :) ja miałam najzwyklejsze testy i wszystkie pokazały pozytywny wynik :)
1469994820490.jpg

Na kiedy masz termin??

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469994798216.jpg
    1469994798216.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 68
  • 1469994820490.jpg
    1469994820490.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 308
Piękne kreseczki :) u mnie to prawie nie było widać:) mąż nie wierzył [emoji1][emoji1]

Lilija wyglada na to ze tylko ty gotowałaś dzis [emoji12][emoji854]

Test pierwszy z lewej był w dniu spodziewanej miesiaczki i krecha była słabiutko widoczna. Środkowy po 3 dniach a pierwszy z prawej po tygodniu od pierwszego :)

Jutro zacznie się 7t0d od OM :)
Nie mogę doczekać się USG...

Ola_fasola a u ciebie który tydzień?

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Heloooooo , jak minęła wspaniała niedziela?
Ja dziś gotowałam jako.jedyną na.forum Buhahahaha ;-) udka z kurczaka, sałata ze śmietaną i buraczki. Mniam.
Mieliśmy dziś gości, także hymmm uslugiwanie jednym słowem, ale.lubię mieć gości.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.

Ola, wcześniej nie byłam u lekarza z tą głową.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Ejjj ja też gotowałam! [emoji4] Dla mnie naleśniki ze szpinakiem, a dla męża z mięsem. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Aniu1978, bylas juz na wizycie u lekarza? Jak Twoje samopoczucie? Bo u nas roznieeeee :-) od mdlosci, poprzez różne bole, lenistwo, wahania nastrojów, zresztą sama się przekonasz czytając nasze forum hehehe. Wiadomo z jakiego powodu pierwszy synuś przyszedł wczesniej na świat? Ja również urodzilam wczesniej, w 36 tyg, ale syn dostal 10pkt i uznali za donoszonego

Do góry