Idzie od jutra Także jutro pierwszy ważny dzień w Jego i Naszym życiu ))Moja corka tez jest z tego samego rocznika Twoj synek chodzi juz do przedszkola?
reklama
Mama2raz
Fanka BB :)
Jakie fajowe te testy[emoji14]hehe ten drugi to raczej TC pokazuje ja miałam najzwyklejsze testy i wszystkie pokazały pozytywny wynikTen drugi test wskazujący 2-3 boże jakie cuda czy on wskazuje tydzień?
Na kiedy masz termin??
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Ola_fasola
Moderatorka
lilija
Mama2raz
Test pierwszy z lewej był w dniu spodziewanej miesiaczki i krecha była słabiutko widoczna. Środkowy po 3 dniach a pierwszy z prawej po tygodniu od pierwszego
Jutro zacznie się 7t0d od OM
Nie mogę doczekać się USG...
Ola_fasola a u ciebie który tydzień?
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
eveee
Moderatorka
Ejjj ja też gotowałam! [emoji4] Dla mnie naleśniki ze szpinakiem, a dla męża z mięsem. [emoji4]Heloooooo , jak minęła wspaniała niedziela?
Ja dziś gotowałam jako.jedyną na.forum Buhahahaha ;-) udka z kurczaka, sałata ze śmietaną i buraczki. Mniam.
Mieliśmy dziś gości, także hymmm uslugiwanie jednym słowem, ale.lubię mieć gości.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Ola, wcześniej nie byłam u lekarza z tą głową.
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
ania1978k
Dobry wieczor [emoji5]mam na imie Ania i chce do Was dolaczyc mam 38 lat syna Janka z wrzesnia 2014 wczesniaka a teraz moja om to 13.06 termin porodu to 20.03 przyjmiecie mnie do siebie?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
nadia433
Witaj Aniu, gratulujemy dzidziusia w brzuszku i zapraszamy do naszego babskiego klanu :-)Dobry wieczor [emoji5]mam na imie Ania i chce do Was dolaczyc mam 38 lat syna Janka z wrzesnia 2014 wczesniaka a teraz moja om to 13.06 termin porodu to 20.03 przyjmiecie mnie do siebie?
reklama
nadia433
Aniu1978, bylas juz na wizycie u lekarza? Jak Twoje samopoczucie? Bo u nas roznieeeee :-) od mdlosci, poprzez różne bole, lenistwo, wahania nastrojów, zresztą sama się przekonasz czytając nasze forum hehehe. Wiadomo z jakiego powodu pierwszy synuś przyszedł wczesniej na świat? Ja również urodzilam wczesniej, w 36 tyg, ale syn dostal 10pkt i uznali za donoszonego