reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ten drugi test wskazujący 2-3 boże jakie cuda czy on wskazuje tydzień?
Jakie fajowe te testy[emoji14]hehe ten drugi to raczej TC pokazuje :) ja miałam najzwyklejsze testy i wszystkie pokazały pozytywny wynik :)
1469994820490.jpg

Na kiedy masz termin??

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469994798216.jpg
    1469994798216.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 64
  • 1469994820490.jpg
    1469994820490.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 304
Piękne kreseczki :) u mnie to prawie nie było widać:) mąż nie wierzył [emoji1][emoji1]

Lilija wyglada na to ze tylko ty gotowałaś dzis [emoji12][emoji854]

Test pierwszy z lewej był w dniu spodziewanej miesiaczki i krecha była słabiutko widoczna. Środkowy po 3 dniach a pierwszy z prawej po tygodniu od pierwszego :)

Jutro zacznie się 7t0d od OM :)
Nie mogę doczekać się USG...

Ola_fasola a u ciebie który tydzień?

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Heloooooo , jak minęła wspaniała niedziela?
Ja dziś gotowałam jako.jedyną na.forum Buhahahaha ;-) udka z kurczaka, sałata ze śmietaną i buraczki. Mniam.
Mieliśmy dziś gości, także hymmm uslugiwanie jednym słowem, ale.lubię mieć gości.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.

Ola, wcześniej nie byłam u lekarza z tą głową.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Ejjj ja też gotowałam! [emoji4] Dla mnie naleśniki ze szpinakiem, a dla męża z mięsem. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Aniu1978, bylas juz na wizycie u lekarza? Jak Twoje samopoczucie? Bo u nas roznieeeee :-) od mdlosci, poprzez różne bole, lenistwo, wahania nastrojów, zresztą sama się przekonasz czytając nasze forum hehehe. Wiadomo z jakiego powodu pierwszy synuś przyszedł wczesniej na świat? Ja również urodzilam wczesniej, w 36 tyg, ale syn dostal 10pkt i uznali za donoszonego

Do góry