reklama
Ja również dziś spędziłam dzień leżąc i nic nie robiąc. Rano poszłam do łazienki i zesłabłam. Zrobiło mi się czarno przed oczami i tylko zdążyłam mojego lubego zawołać... i tak kwitne cały dzień na kanapie... mąż zrobił obiadek pyszny a ja odpoczywam. Do tego wkurzam się, że ciągle jestem głodna a nie mam juz siły wiecej jeść..... Wizyte u lekarza mam 11 sierpnia i juz nie mogę się doczekać!! Chce juz usłyszeć serduszko <3
Kamylcia
Fanka BB :)
Ja tez jestem cały czas głodna a najgorzej to rano chciałabym pospać ale z głodu się budzę [emoji53] cały czas bym coś jadła. .Ja również dziś spędziłam dzień leżąc i nic nie robiąc. Rano poszłam do łazienki i zesłabłam. Zrobiło mi się czarno przed oczami i tylko zdążyłam mojego lubego zawołać... i tak kwitne cały dzień na kanapie... mąż zrobił obiadek pyszny a ja odpoczywam. Do tego wkurzam się, że ciągle jestem głodna a nie mam juz siły wiecej jeść..... Wizyte u lekarza mam 11 sierpnia i juz nie mogę się doczekać!! Chce juz usłyszeć serduszko <3
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola_fasola
Moderatorka
I jak Ci wyszła ta buraczkowa? [emoji4]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Pyszna dzis niestety ją przygotowałam i straciła kolor ale smak nadal fajny
Ja tez jem za dużo...w sumkę to jem malutkie porcje, ale często... mój ginekolog na wizycie mnie pogoni...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ten drugi test wskazujący 2-3 boże jakie cuda czy on wskazuje tydzień?Witam ja należę do marcowych 2017 mamusiek [emoji4]
Mnie tez rano budzi głód... ale od dwoch dni mam zwykle herbatniki maslane i na śpiku dwa zjadam i spie dalej... zawsze pol godzinki dluzej bo tak to budze sie 6-7Ja tez jestem cały czas głodna a najgorzej to rano chciałabym pospać ale z głodu się budzę [emoji53] cały czas bym coś jadła. .
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
lilija
Fanka BB :)
Heloooooo , jak minęła wspaniała niedziela?
Ja dziś gotowałam jako.jedyną na.forum Buhahahaha ;-) udka z kurczaka, sałata ze śmietaną i buraczki. Mniam.
Mieliśmy dziś gości, także hymmm uslugiwanie jednym słowem, ale.lubię mieć gości.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Ola, wcześniej nie byłam u lekarza z tą głową.
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Ja dziś gotowałam jako.jedyną na.forum Buhahahaha ;-) udka z kurczaka, sałata ze śmietaną i buraczki. Mniam.
Mieliśmy dziś gości, także hymmm uslugiwanie jednym słowem, ale.lubię mieć gości.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Ola, wcześniej nie byłam u lekarza z tą głową.
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka