reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja też ciągle śpiąca jestem, cały weekend odpoczywam, mój M obiadek nawer zrobił :-)
U mnie jeszcze nikt nie wie, czekamy na usg :-)
Któraś pytała o płyn do higieny intymnej, to ja kupiłam sobie soraya dla ciężarówek ;-)

reklama
Ja również dziś spędziłam dzień leżąc i nic nie robiąc. Rano poszłam do łazienki i zesłabłam. Zrobiło mi się czarno przed oczami i tylko zdążyłam mojego lubego zawołać... i tak kwitne cały dzień na kanapie... mąż zrobił obiadek pyszny a ja odpoczywam. Do tego wkurzam się, że ciągle jestem głodna a nie mam juz siły wiecej jeść..... :( Wizyte u lekarza mam 11 sierpnia i juz nie mogę się doczekać!! Chce juz usłyszeć serduszko <3

Ja również dziś spędziłam dzień leżąc i nic nie robiąc. Rano poszłam do łazienki i zesłabłam. Zrobiło mi się czarno przed oczami i tylko zdążyłam mojego lubego zawołać... i tak kwitne cały dzień na kanapie... mąż zrobił obiadek pyszny a ja odpoczywam. Do tego wkurzam się, że ciągle jestem głodna a nie mam juz siły wiecej jeść..... :( Wizyte u lekarza mam 11 sierpnia i juz nie mogę się doczekać!! Chce juz usłyszeć serduszko <3
Ja tez jestem cały czas głodna :( a najgorzej to rano chciałabym pospać ale z głodu się budzę [emoji53] cały czas bym coś jadła. .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja tak z moim cudakiem [emoji76]
5cea3bafc2c389947d81e7b6e69e0b90.jpg

Hej dziewczyny dopisuje się do grupy, czy wy też jesteście pełne obaw? Stres związany z ciążą oraz tym czy wszystko jest ok odbiera mi radość tego stanu:( jutro ide do lekarza aby sprawdzić czy jest serduszko strasznie się boję

Ja tez jestem cały czas głodna :( a najgorzej to rano chciałabym pospać ale z głodu się budzę [emoji53] cały czas bym coś jadła. .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez rano budzi głód... ale od dwoch dni mam zwykle herbatniki maslane i na śpiku dwa zjadam i spie dalej... zawsze pol godzinki dluzej bo tak to budze sie 6-7 :(

reklama
Heloooooo , jak minęła wspaniała niedziela?
Ja dziś gotowałam jako.jedyną na.forum Buhahahaha ;-) udka z kurczaka, sałata ze śmietaną i buraczki. Mniam.
Mieliśmy dziś gości, także hymmm uslugiwanie jednym słowem, ale.lubię mieć gości.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.

Ola, wcześniej nie byłam u lekarza z tą głową.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Do góry