reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja miałam dziś gości i zamówiłam jedzenie u mojej mamy bo powiedziałam że mi zapachy przeszkadzają:-)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

A ja się martwilam jaka za mnie Pani domu jak w niedzielę zamawiam pizze i makaron :) hahahahaha za to na jutro ugotowalam zupke zacierkową i właśnie już ją jadłam na kolacje :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj u mamusi na obiedzie byłam. Nałożyła mi jak dla wojska! Chojna była Ale z rodziny i najbliższych tylko ona wie że będzie dzidziuś[emoji14]no i tu na forum[emoji14]

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj cały dzień w łóżku. [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja też calutki dzień w łóżku :) masakra

I przed chwilą chcieliśmy zamówić chińskie z dowozem, juz znalazłam knajpę otwarta o tej godzinie, ale jednak wystarczyła buraczkowa z wczoraj popchnięta czekoladą ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też calutki dzień w łóżku :) masakra

I przed chwilą chcieliśmy zamówić chińskie z dowozem, juz znalazłam knajpę otwarta o tej godzinie, ale jednak wystarczyła buraczkowa z wczoraj popchnięta czekoladą ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
I jak Ci wyszła ta buraczkowa? [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry