reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
hej dziewczyny
ja sie tak zle czuje, ze nawet nie mam sily czytac forum ani nic sensownego napisac, dobrze, ze mam teraz 2 tyg urlopu, bo napewno nie bylabym w stanie chodzic do pracy.
co do testów to ja raczej tylko usg prenatalne, testy tylko w przypadku gdyby cos na usg wyszło nie tak.

Ja podobnie jak Truskawka, zrobię usg, jesli będzie cos niepokojącego to pewnie zrobię inne badania. A tak w ogóle jak bylam w ciąży hum...13 lat temu, to w ogóle nie miałam czegos takiego jak usg prenatalne, tylko zwykle usg i to tylko 3 razy w ciagu calej ciąży. Jakos wtedy człowiek byl spokojniejszy, a teraz jestem nakręcona tymi badaniami i wkolko o nich mysle!!!

Ja tak jak Truskawka i Nadia, dodatkowe badania będę robić jak coś będzie się działo ale mam nadzieję że nie będę musiała;-)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry, ja od rana sałatki w słoiki robiłam, przyda się , jak później bliźniaki będą nie będzie czasu na zakupy wielkie, hi hi hi :-)
O tak! Ja przed porodem też planuje magazynować w zamrażalnik. Później jak bedzie zapieprz to heja odmrażanko i gotowe. Z synek robiłam krokiety, pierogi, mięsa rożnej maści i był chwilowo luz.

Dziewczyny czy Wy tez tak często do toalety latacie? Wyszłam z domu parę spraw na mieście załatwić i przez 3h byłam 6 razy siku!!
w nocy zaczęło mi się zdarzać - fuck!

Ja podobnie jak Truskawka, zrobię usg, jesli będzie cos niepokojącego to pewnie zrobię inne badania. A tak w ogóle jak bylam w ciąży hum...13 lat temu, to w ogóle nie miałam czegos takiego jak usg prenatalne, tylko zwykle usg i to tylko 3 razy w ciagu calej ciąży. Jakos wtedy człowiek byl spokojniejszy, a teraz jestem nakręcona tymi badaniami i wkolko o nich mysle!!!
moja mama gdy była w ciąży z nami, dopiero w 7 miesiącu dowiedziała się,że ma bliźniaki- jaki wcześniej miała luz psychiczny...

To teraz troche o sobie- mogę?:p
A więc wpierdzieliłam własnie paczkę chipsów! Wcześniej zjadłam 3 kawałki pizzy z wczoraj i drażetki które kupił mi mąż... i placek który wczoraj upiekłam... proszę mnie solidnie opierdo***!! Bo jak tak dalej pójdzie to się będę kulała na porodówkę!!

Byłam dzis u innego lekarza, tym razem na nfz, udałam się z infekcją. Dał mi jakieś tablety dopochwowe, ale nie o tym, nie o tym ... moja iskierka ma 3,38 - taki bykol! Jestem w skończonym 10 tygodniu, leci 11. Ważę 71 kg- OMG!
Maluszek sobie pływał w pęcherzyku :0 przesłodko to wyglądało, wywijał raczkami i nóżkami, a serduszko pięknie, rytmicznie pikało <3:rolleyes2: .
Oświadczyłam pani w recepcji,że mam 2 lekarzy a ona na to,że po co? Czy mam czas tak latać? Ewidentnie chciała mnie zniechęcić. nie udało jej się. Wymysliłam ,że jak ma mi sapać co wizytę, to poproszę ją o założenie karty nowej na kolejnej wizycie i będę miała dwie :p ...Nikt mi nie będzie mówił do ilu lekarzy mam chodzić, o!

O tak! Ja przed porodem też planuje magazynować w zamrażalnik. Później jak bedzie zapieprz to heja odmrażanko i gotowe. Z synek robiłam krokiety, pierogi, mięsa rożnej maści i był chwilowo luz.

w nocy zaczęło mi się zdarzać - fuck!

moja mama gdy była w ciąży z nami, dopiero w 7 miesiącu dowiedziała się,że ma bliźniaki- jaki wcześniej miała luz psychiczny...

To teraz troche o sobie- mogę?:p
A więc wpierdzieliłam własnie paczkę chipsów! Wcześniej zjadłam 3 kawałki pizzy z wczoraj i drażetki które kupił mi mąż... i placek który wczoraj upiekłam... proszę mnie solidnie opierdo***!! Bo jak tak dalej pójdzie to się będę kulała na porodówkę!!

Byłam dzis u innego lekarza, tym razem na nfz, udałam się z infekcją. Dał mi jakieś tablety dopochwowe, ale nie o tym, nie o tym ... moja iskierka ma 3,38 - taki bykol! Jestem w skończonym 10 tygodniu, leci 11. Ważę 71 kg- OMG!
Maluszek sobie pływał w pęcherzyku :0 przesłodko to wyglądało, wywijał raczkami i nóżkami, a serduszko pięknie, rytmicznie pikało <3:rolleyes2: .
Oświadczyłam pani w recepcji,że mam 2 lekarzy a ona na to,że po co? Czy mam czas tak latać? Ewidentnie chciała mnie zniechęcić. nie udało jej się. Wymysliłam ,że jak ma mi sapać co wizytę, to poproszę ją o założenie karty nowej na kolejnej wizycie i będę miała dwie :p ...Nikt mi nie będzie mówił do ilu lekarzy mam chodzić, o!
Super to już nie kropek tylko bysior

uploadfromtaptalk1469806090282.jpeg

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1469806090282.jpeg
    uploadfromtaptalk1469806090282.jpeg
    734,5 KB · Wyświetleń: 292
Lilija a ile masz wzrostu ??

Mi waga po ostatnich przygodach spadła ponad 2 kg !!!! W szoku jestem
Nigdy nie chudłam bez odchudzania.

Co do jedzenia to sorry ale musze [emoji38][emoji38]
665a6b0ce477c25fb907f869e19d8f20.jpg

Córki nie ma trzeba korzystać z wolnego czasu :) przez najbliższe 2 tyg zamierzam robić NIC [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry