Dziewczyny przepraszam tel mi wypisuje bzdury miało być przemoczona[emoji4]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak! Ja przed porodem też planuje magazynować w zamrażalnik. Później jak bedzie zapieprz to heja odmrażanko i gotowe. Z synek robiłam krokiety, pierogi, mięsa rożnej maści i był chwilowo luz.Dzień dobry, ja od rana sałatki w słoiki robiłam, przyda się , jak później bliźniaki będą nie będzie czasu na zakupy wielkie, hi hi hi :-)
w nocy zaczęło mi się zdarzać - fuck!Dziewczyny czy Wy tez tak często do toalety latacie? Wyszłam z domu parę spraw na mieście załatwić i przez 3h byłam 6 razy siku!!
moja mama gdy była w ciąży z nami, dopiero w 7 miesiącu dowiedziała się,że ma bliźniaki- jaki wcześniej miała luz psychiczny...Ja podobnie jak Truskawka, zrobię usg, jesli będzie cos niepokojącego to pewnie zrobię inne badania. A tak w ogóle jak bylam w ciąży hum...13 lat temu, to w ogóle nie miałam czegos takiego jak usg prenatalne, tylko zwykle usg i to tylko 3 razy w ciagu calej ciąży. Jakos wtedy człowiek byl spokojniejszy, a teraz jestem nakręcona tymi badaniami i wkolko o nich mysle!!!
Super to już nie kropek tylko bysiorO tak! Ja przed porodem też planuje magazynować w zamrażalnik. Później jak bedzie zapieprz to heja odmrażanko i gotowe. Z synek robiłam krokiety, pierogi, mięsa rożnej maści i był chwilowo luz.
w nocy zaczęło mi się zdarzać - fuck!
moja mama gdy była w ciąży z nami, dopiero w 7 miesiącu dowiedziała się,że ma bliźniaki- jaki wcześniej miała luz psychiczny...
To teraz troche o sobie- mogę?
A więc wpierdzieliłam własnie paczkę chipsów! Wcześniej zjadłam 3 kawałki pizzy z wczoraj i drażetki które kupił mi mąż... i placek który wczoraj upiekłam... proszę mnie solidnie opierdo***!! Bo jak tak dalej pójdzie to się będę kulała na porodówkę!!
Byłam dzis u innego lekarza, tym razem na nfz, udałam się z infekcją. Dał mi jakieś tablety dopochwowe, ale nie o tym, nie o tym ... moja iskierka ma 3,38 - taki bykol! Jestem w skończonym 10 tygodniu, leci 11. Ważę 71 kg- OMG!
Maluszek sobie pływał w pęcherzyku :0 przesłodko to wyglądało, wywijał raczkami i nóżkami, a serduszko pięknie, rytmicznie pikało <3.
Oświadczyłam pani w recepcji,że mam 2 lekarzy a ona na to,że po co? Czy mam czas tak latać? Ewidentnie chciała mnie zniechęcić. nie udało jej się. Wymysliłam ,że jak ma mi sapać co wizytę, to poproszę ją o założenie karty nowej na kolejnej wizycie i będę miała dwie...Nikt mi nie będzie mówił do ilu lekarzy mam chodzić, o!