reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Przez tydzień wymiotowalam wszystkim, ziarenkiem ryżu, łyżeczka wody a nawet zmiana pozycji z leżącej na siedząca...tak mi się obniżył potas że groziło mi zatrzymanie serca...ach...i teraz mam traume [emoji53]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Lilija a ile masz wzrostu ??

Mi waga po ostatnich przygodach spadła ponad 2 kg !!!! W szoku jestem
Nigdy nie chudłam bez odchudzania.

Co do jedzenia to sorry ale musze [emoji38][emoji38]
665a6b0ce477c25fb907f869e19d8f20.jpg

Córki nie ma trzeba korzystać z wolnego czasu :) przez najbliższe 2 tyg zamierzam robić NIC [emoji16][emoji16][emoji16]

170 cm, niby waga nie taka zła, ale czuje sie źle,,
.... no i masz, musze iść zjeść lody!!

Emilja bo cie zaraz zaszczele!!!!! Chciałabym mieć wstręt do słodkiego a jeść zdrowy nabiał, warzywa na partze i mięcho, małpo jedna:p:p

Ancior dzieki ;))

kate i natikom, nooo takiej sytuacji to wam nie zazdroszcze:-/ . mi pomagały migdały.

natikom miałas odwodnienie?

O tak! Ja przed porodem też planuje magazynować w zamrażalnik. Później jak bedzie zapieprz to heja odmrażanko i gotowe. Z synek robiłam krokiety, pierogi, mięsa rożnej maści i był chwilowo luz.

w nocy zaczęło mi się zdarzać - fuck!

moja mama gdy była w ciąży z nami, dopiero w 7 miesiącu dowiedziała się,że ma bliźniaki- jaki wcześniej miała luz psychiczny...

To teraz troche o sobie- mogę?:p
A więc wpierdzieliłam własnie paczkę chipsów! Wcześniej zjadłam 3 kawałki pizzy z wczoraj i drażetki które kupił mi mąż... i placek który wczoraj upiekłam... proszę mnie solidnie opierdo***!! Bo jak tak dalej pójdzie to się będę kulała na porodówkę!!

Byłam dzis u innego lekarza, tym razem na nfz, udałam się z infekcją. Dał mi jakieś tablety dopochwowe, ale nie o tym, nie o tym ... moja iskierka ma 3,38 - taki bykol! Jestem w skończonym 10 tygodniu, leci 11. Ważę 71 kg- OMG!
Maluszek sobie pływał w pęcherzyku :0 przesłodko to wyglądało, wywijał raczkami i nóżkami, a serduszko pięknie, rytmicznie pikało <3:rolleyes2: .
Oświadczyłam pani w recepcji,że mam 2 lekarzy a ona na to,że po co? Czy mam czas tak latać? Ewidentnie chciała mnie zniechęcić. nie udało jej się. Wymysliłam ,że jak ma mi sapać co wizytę, to poproszę ją o założenie karty nowej na kolejnej wizycie i będę miała dwie[emoji14]...Nikt mi nie będzie mówił do ilu lekarzy mam chodzić, o!
Mam taką samą wagę :D możemy się motywować :D

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, miałam...A teraz już 2 razy wymiotowalam, ale tym razem do takiego stanu się nie doprowadze. Jak tak dalej pójdzie to na następnej wizycie poproszę o leki przeciwwymiotne

Problem z tym że mnie mdli cały dzień...musiałabym leżeć od rana do wieczora. A nie wiem co na to mój mąż i córka [emoji12] ale rano Twoja metodę praktykuje[emoji4]

Mój mąż mi wczoraj powiedział, że chyba musi iść na zwolnienie na opiekę na mnie. Dziś w pracy wytrzymałem do 13. Jak mnie szefowa zobaczyła prawie zielona to do domu kazała iść.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam taką samą wagę :D możemy się motywować :D

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A wiesz, to całkiem dobry pomysł :), tylko ostrzegam - będę chamska jak zeżresz coś niewłaściwego :p

Tak, miałam...A teraz już 2 razy wymiotowalam, ale tym razem do takiego stanu się nie doprowadze. Jak tak dalej pójdzie to na następnej wizycie poproszę o leki przeciwwymiotne

może pij elektrolity

170 cm, niby waga nie taka zła, ale czuje sie źle,,
.... no i masz, musze iść zjeść lody!!

Emilja bo cie zaraz zaszczele!!!!! Chciałabym mieć wstręt do słodkiego a jeść zdrowy nabiał, warzywa na partze i mięcho, małpo jedna:p:p

Ancior dzieki ;))

kate i natikom, nooo takiej sytuacji to wam nie zazdroszcze:-/ . mi pomagały migdały.

natikom miałas odwodnienie?

Lody z delicjami super sprawa ha ha porządna porcja słodkiego ;)

Natikom współczuje, mam nadzieje ze w tej ciąży sie to nie powtórzy.

A ja zaraz bede robić sałatkę ze śliwki suszonej i sera żółtego, trzeba tez mężowi dogodzić jak chory :)

reklama
Do góry