A może czosnkiem posmaruj mi zawsze na to pomaga a teraz spodziewając się dzidzi to dobry naturalny sposóbDziewczyny ratunku wyskoczyła mi opryszczka a jestem już w pracy dopiero po mogę coś kupić...9tydz ciąży a tu taka sprawa ehhhh....!!!!jak nie urok to sr*****!
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziewczyny ratunku wyskoczyła mi opryszczka a jestem już w pracy dopiero po mogę coś kupić...9tydz ciąży a tu taka sprawa ehhhh....!!!!jak nie urok to sr*****!
maśc erazban mozna w ciąży.
to pierwsza twoja opryszczka? bo jeśli nigdy nie mialaś to trzeba do lekarza lecieć.
Nie,nie pierwsza już miałam oczywiście przed ciąża.kurcze naczytałam się że między 8 a 12 tyg najgorzej jest ja mieć...
Carolayna32 a ciebie nie ma w tabelce ! Czy ja nie wiszę ?
dopisuj sie .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosiak_
Zaangażowana w BB
A ktoś z was robi nifty lub pappa przed 35 rż?
Ja pewnie zrobię. Przekonuje mnie to, że badane jest dna, czyli czarno na białym, a nie jak w przypadku pappa określane tylko ryzyko wystąpienia wad na podstawie kilku wskaźników. Jeśli pappa wyjdzie słabo to potem trzeba robić inwazyjne badania, a to dużo niebezpieczniejsze.
![]()
madziek
listopadówka 2009 :)
a dlaczego mając 31 lat musisz robić? ja tez mam tyle lat i lekarz mi nie kazał, miedzy 11 a 13 tygodniem usg prenatalne czyli przezierność karkowa......Dzięki ale to wiem ale między 12 a 13 tygodniem powinnam mieć prenatalne a ponieważ mam 31 lat to muszę płacić. Ale gadałam z koleżanką i załatwi mi u mnie w mieście też prywatnie więc nie jest źle
gdyby coś było niepokojącego na badaniu między 11 a 13 tc to zrobiłabym prenatalne z krwi.
Asica66
Fanka BB :)
Powiedział że lepiej żebym zrobiła jestem po dwoch poronieniach przez 9 lat lykalam hormony (duże dawki)mam dzidzie w dziwnym miejscu i jest ciężki dostęp przez zwykle usga dlaczego mając 31 lat musisz robić? ja tez mam tyle lat i lekarz mi nie kazał, miedzy 11 a 13 tygodniem usg prenatalne czyli przezierność karkowa......
gdyby coś było niepokojącego na badaniu między 11 a 13 tc to zrobiłabym prenatalne z krwi.
reklama