reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ale widzę Was zaraziłam tymi zupami ;) hehe
My bylismy dzis na zakupach i najadłam się fast foodów, po długim czasie smakowały nadzwyczaj :D
A co do zupy buraczkowej to już nie dla mnie bo buraków nie lubię;/ ale wiadomo każdy ma inny smak;)
A mi zupy z burakami nie wychodzą, zawsze po ugotowaniu wydaje mi się że tracą smak, robią się jałowe

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj robiłam na dwóch udach z kurczaka + szponder wołowy + wloszczyzna (por, pietruszka, seler). [emoji4]

Basiatoja, ja uwielbiam buraczki pod każdą postacią. Dzisiaj zostało mi jeszcze trochę buraków, więc jest sałatka do jutrzejszego obiadu i jeszcze 2 sloiczki zrobilam.

Za chwilę zrobię jeszcze oponki z serem. [emoji3]
Dziękujemy!! :)

A na dodatek buraki dobre na morfologie która mi np się strasznie pogorszyła w ciąży[emoji14]Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, nadal jestem w szoku ale bardzo po cichutku powiem Wam, że moja beta z wczoraj to 820! :-)
Łapie się jeszcze na marzec, dokładnie 27.03.2017 r. :-)
Zacznę się cieszyć dopiero po wizycie u lekarza. A Wy po jakim czasie miałyśmy pierwszą wizytę?
Pozdrawiam :-)
Gratuluję:) sprawdź jeszcze betę jak rośnie i będziesz spokojniejsza.
Moja pierwsza wizyta była niedawno, w 5t2d.

To dopiero 8 tydzień....
I też jestem straszna panikarą więc witaj w klubie;))
Już mnie uspokoiłaś ;-) mi sie 8 zacznie w poniedziałek :-). Teraz na szczęście dużo mniej wszystko przeżywam do 6 tygodnia ciągle siedziałam w internecie i o wszystkim czytałam.

Cześć dziewczyny, nadal jestem w szoku ale bardzo po cichutku powiem Wam, że moja beta z wczoraj to 820! :-)
Łapie się jeszcze na marzec, dokładnie 27.03.2017 r. :-)
Zacznę się cieszyć dopiero po wizycie u lekarza. A Wy po jakim czasie miałyśmy pierwszą wizytę?
Pozdrawiam :-)
U mnie pierwsza była w 4 tygodniu ale to za wcześnie żeby było widać zarodek. Dzidziusia zobaczyłam pierwszy raz w połowie 5 tygodnia. Bete robiłam z odstępem 48 godzin i wzrosła o 120% , a testy pokazywały dwie kreski.

reklama
Dziewczyny kochane, Potrzebuje Was! Czy mogę użyć tantum rosa zewnętrznie na pieczenie? Na ulotce piszę oczywiście, żeby skonsultować się z lekarzem.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Zewnętrznie możesz, też się ratowałam
TR przy podrażnieniu po luteinie, ale dopiero zmiana na inną formę pomogła.

My wczoraj mieliśmy dzień z dzieciakami sis (3 i 5) wyprawa do kina i na lody. A dziś chyba na działkę się przejedziemy do rodziców, moje obie babcie chwilo tam wakacjują wiec szykuje się rodzinne spotkanie.

Z objawów moje piersi się zorientowały o ciąży i zaczęły pobolewać. Zachcianek jedzeniowych żadnych nie mam, w sumie jem jak jadłam, od niczego mnie też szczególnie nie odrzuca. A waga minimalnie w dół, o pół kilo, ale to w sumie w granicy błędu pomiarowego ;)

Do góry