reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Carolajna32 i misiunia27
Dziękuję wam za odpowiedz.

Hej krainka :) mi też ginekolog zapisał ten lek na początku ciąży, i brałam kilka dni :)

Trochę mnie to uspokoiło niby powinnam zawierzyć lekarzowi ale wiadomo jak to w życiu bywa do tego to moja pierwsza ciąża i dodatkowo wszystko wyolbrzymiam. a trochę się z mężem staraliśmy i teraz po głowie różne rzeczy chodzą. Ja jestem w trakcie leczenia 3 globulki z 6 zużyte.
misiunia27 rozumiem, że maleństwo ma się dobrze :)

Carolajna32 i misiunia27
Dziękuję wam za odpowiedz.

Trochę mnie to uspokoiło niby powinnam zawierzyć lekarzowi ale wiadomo jak to w życiu bywa do tego to moja pierwsza ciąża i dodatkowo wszystko wyolbrzymiam. a trochę się z mężem staraliśmy i teraz po głowie różne rzeczy chodzą. Ja jestem w trakcie leczenia 3 globulki z 6 zużyte.
misiunia27 rozumiem, że maleństwo ma się dobrze :)
To dopiero 8 tydzień;) ale ma się dobrze :) nic się nie martw! lekarka jak mi zapisywala ten lek to mówiła że jest właśnie lekiem który można brać w ciąży
I też jestem straszna panikarą więc witaj w klubie;))

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to widzę ze tylko mnie na mięso wzięło :) przed ciążą z mięsnych rzeczy najbardziej lubiłam czekoladę [emoji23] a teraz mam na odwrót od kiedy jestem w ciąży słodkiego nawet nie ruszyłam a za to mięso jem cały czas.. rodzinka na grillu nie mogła uwierzyć że tak mięso wcinam (nikt jeszcze nie wie)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a jaka to jest zupa buraczkowa? :D barszcz znam (ukraiński i czysty), botwinkę też ale buraczkowa? :D

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, ja to robię tak, że gotuję wywar, a w drugim garnku buraki umyte. Gdy się ugotują, obieram z łupin i tarkuję na grubych oczkach. Do wywaru wrzucam małe kostki ziemniaków, pokrojoną marchewkę i buraczki. To podgotowuję 10-15 min. i doprawiam. Na talerzu zabielam śmietaną. Uwielbiam tę zupę. Smak dzieciństwa. [emoji4]

Cześć dziewczyny, nadal jestem w szoku ale bardzo po cichutku powiem Wam, że moja beta z wczoraj to 820! :-)
Łapie się jeszcze na marzec, dokładnie 27.03.2017 r. :-)
Zacznę się cieszyć dopiero po wizycie u lekarza. A Wy po jakim czasie miałyśmy pierwszą wizytę?
Pozdrawiam :-)

reklama
Kochana, ja to robię tak, że gotuję wywar, a w drugim garnku buraki umyte. Gdy się ugotują, obieram z łupin i tarkuję na grubych oczkach. Do wywaru wrzucam małe kostki ziemniaków, pokrojoną marchewkę i buraczki. To podgotowuję 10-15 min. i doprawiam. Na talerzu zabielam śmietaną. Uwielbiam tę zupę. Smak dzieciństwa. [emoji4]
Kurde gdyby nie to że zrobiłam już rosol to bym spróbowała :D ale mnie biorą zachcianki przeróżne :D

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry