reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Cześć dziewczyny :) my dzisiejszy dzien spędzamy tak [emoji274] pozdrowienia !!!
1469351809-jt4jh1.jpeg

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png
Olaaaaaa weź się! [emoji43] [emoji12]

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rewelacja! [emoji4] Macie swoją żaglówkę? Wybacz, że pytam, ale mój mąż jest na tym punkcie zafiksowany i marzy mu się żaglówka i skuter wodny. [emoji4] A że mieszkamy blisko zalewu, to może kiedyś... [emoji4]

Tak, mamy swoją żaglówkę i trzymamy w porcie w Zegrzu ;) super sprawa taki relaks na weekend :) od nas z domu to pół godziny i jesteśmy w porcie a z Legionowa to juz w ogóle blisko ;)

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png

Lilija jestem blisko zawału serca w tej ciąży naprawde.....

Przyrost jest ok, a Ty sobie szkodzisz niepotrzebnym stresem. Nawet jakby było 60% czy ciut mniej to nadal ok. Organizm ludzki to nie zaprogramowana uniwersalnie maszyna, każdy jest ciut inny i normy są orientacyjne. Nie fixuj się jak nie ma potrzeby, jak zniesiesz wtedy jakiekolwiek realne zagrożenie jak panikujesz gdy wszystko jest ok? Wrzuć na luz, to najlepsza recepta. Czekaj na wizytę z usg i bądź dobrej myśli, bo teraz masz dla kogo być silna i nikt za Ciebie tego nie zrobi. Głowa do góry!

Wssytakozajete dziękuje za wsparcie . :*
Z córka jakos prostsze to było chociaz długo sie o nia starałam jakos miałam przeświadczenie ze bedzie ok.
A teraz strata w styczniu potem marzec znowu ciąża myślałam ze drugi raz mi sie to nie przydarzy a jednak.... Wiec teraz bardzo sie martwię :(

Wssytakozajete dziękuje za wsparcie . :*
Z córka jakos prostsze to było chociaz długo sie o nia starałam jakos miałam przeświadczenie ze bedzie ok.
A teraz strata w styczniu potem marzec znowu ciąża myślałam ze drugi raz mi sie to nie przydarzy a jednak.... Wiec teraz bardzo sie martwię :(
Każdy reaguje inaczej na sytuacje stresowe. Jedni śmiechem inni mają po paznokciach. Twoje nerwy mają uzasadnienie w poprzednich stratach, ale nie pomagają. Wręcz przeciwnie. Tak jak napisała wszystkozajete - wrzuć na luz ,teraz trzeba tylko czekać na wizytę. Beta urosła, nie musi o 100% - jest OK.

Dziewczyny ratunku! W piątek byłam w lesie a dziś znalazłam 2 maleńkie kleszcze. Wczoraj przy kąpieli nie miałam nic a dziś rano bach 2 małe sk... Dzwoniłam do łodzkiego sanepidu a oni że mogę je zbadać tylko w Poznaniu :(

kulkaMM my się staraliśmy prawie 4 lata, więc też się niepokoję, tym bardziej, że krwawiłam mocno i wylądowałam w szpitalu jakiś czas temu, ale staram się racjonalnie podchodzić do tego, bo wg usg ciąża rozwija się idealnie póki co. Co ma być to będzie, na tym etapie medycyna nic nie zdziała, a dobre nastawienie zamiast bycie kłębkiem nerwów owszem :)

reklama
Dziewczyny ratunku! W piątek byłam w lesie a dziś znalazłam 2 maleńkie kleszcze. Wczoraj przy kąpieli nie miałam nic a dziś rano bach 2 małe sk... Dzwoniłam do łodzkiego sanepidu a oni że mogę je zbadać tylko w Poznaniu :(
Rozumiem,że sie wgryzły tak? Sama wyciągnęłaś tak?

Do góry