lilija
Fanka BB :)
Olaaaaaa weź się! [emoji43] [emoji12]Cześć dziewczyny my dzisiejszy dzien spędzamy tak [emoji274] pozdrowienia !!!
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olaaaaaa weź się! [emoji43] [emoji12]Cześć dziewczyny my dzisiejszy dzien spędzamy tak [emoji274] pozdrowienia !!!
Rewelacja! [emoji4] Macie swoją żaglówkę? Wybacz, że pytam, ale mój mąż jest na tym punkcie zafiksowany i marzy mu się żaglówka i skuter wodny. [emoji4] A że mieszkamy blisko zalewu, to może kiedyś... [emoji4]
Lilija jestem blisko zawału serca w tej ciąży naprawde.....
Każdy reaguje inaczej na sytuacje stresowe. Jedni śmiechem inni mają po paznokciach. Twoje nerwy mają uzasadnienie w poprzednich stratach, ale nie pomagają. Wręcz przeciwnie. Tak jak napisała wszystkozajete - wrzuć na luz ,teraz trzeba tylko czekać na wizytę. Beta urosła, nie musi o 100% - jest OK.Wssytakozajete dziękuje za wsparcie . :*
Z córka jakos prostsze to było chociaz długo sie o nia starałam jakos miałam przeświadczenie ze bedzie ok.
A teraz strata w styczniu potem marzec znowu ciąża myślałam ze drugi raz mi sie to nie przydarzy a jednak.... Wiec teraz bardzo sie martwię
Rozumiem,że sie wgryzły tak? Sama wyciągnęłaś tak?Dziewczyny ratunku! W piątek byłam w lesie a dziś znalazłam 2 maleńkie kleszcze. Wczoraj przy kąpieli nie miałam nic a dziś rano bach 2 małe sk... Dzwoniłam do łodzkiego sanepidu a oni że mogę je zbadać tylko w Poznaniu