reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Znowu krwawilam. Przed chwila. I przestaly mnie bolec piersi [emoji27] chce mi sie wyc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam podobnie dzol od poniedziałku plamienia od brązowych do koloru żywej krwi wczoraj byłam w szpitalu zrobili betę wynik 116 i jutro rano powtórka bety i zobaczymy a tez jakby piersi mnie nie bolą sama już nie wiem [emoji853]

Mam podobnie dzol od poniedziałku plamienia od brązowych do koloru żywej krwi wczoraj byłam w szpitalu zrobili betę wynik 116 i jutro rano powtórka bety i zobaczymy a tez jakby piersi mnie nie bolą sama już nie wiem [emoji853]

Ja plamie i krwawiłam (moooocno 2-3dni!) - już ponad półtora tygodnia w sumie, a z kropka wszystko ok. Podobno 1/4 ciężarnych tak ma i nie musi to zagrażać ciąży. Lekarz nic niestety nie może zrobić na takim wczesnym etapie, jak są skurczowe bóle brzucha to nospa i magnez, no i progesteron (luteina/duphaston) ewentualnie. Ja to wszystko brałam od samego początku ciąży, w panice pojechałam na IP, ale wypisałam się ze szpitala na zadanie następnego dnia. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć w malucha, to silne bestie są!

Ja zrobilam bete w poniedzialek (1235) i wczoraj po pracy. Czekam na wynik. Gin. Powiedzial ze jak bedzie odpowiedni przyrost to bedzie ok ale nie wiem jak to sie ma do dzisiejszego krwawienia. Juz mniej mi leci. Znowu ( jak w sobote) jakby jednodniowy a wlasciwie parogodzinny okres [emoji20]

Ja plamie i krwawiłam (moooocno 2-3dni!) - już ponad półtora tygodnia w sumie, a z kropka wszystko ok. Podobno 1/4 ciężarnych tak ma i nie musi to zagrażać ciąży. Lekarz nic niestety nie może zrobić na takim wczesnym etapie, jak są skurczowe bóle brzucha to nospa i magnez, no i progesteron (luteina/duphaston) ewentualnie. Ja to wszystko brałam od samego początku ciąży, w panice pojechałam na IP, ale wypisałam się ze szpitala na zadanie następnego dnia. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć w malucha, to silne bestie są!

O jej to tez miałaś przejścia , w pierwszej ciąży nie miałam żadnych plamien w drugiej delikatne przez 2 dni wiem każda ciąża jest inna do tego dochodzi tez mój wiek no i tu w irlandi nie dają żadnych leków podtrzymujących ciąże jak Luteina czy duphaston no i usg jeszcze mi wczoraj zrobili ale nic nie było widać wiec starań się być dobrej myśli i zobaczymy jutro , dziękuje za miłe słowa [emoji4]

anitam78, dżoł trzymam za Was kciuki i wysyłam dobrą energię! Dżoł ze mnie się lało jak przy pierwszych dniach okresu, w dodatku ze skrzepami, byłam przerażona. Bądź dobrej myśli! Wczoraj robiłaś i jeszcze nie ma wyniku? Kurde co to za lab..

reklama
Do góry