Asica66
Fanka BB :)
Gratuluję mamusiu
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję mamusiu
My też mamy cała wyprawkę. Wózek jedo fyn w kolorach szarości też jesteśmy z niego zadowoleni także specjalnie kupiony z myślą o drugim dziecku.Ja mam wszystko z wyprawki. Nic nie sprzedałam, nie oddałam. [emoji4]
Wózek Jedo Fyn, który był super, w kolorze biało - niebieskim, uniwersalny dla chłopca i dziewczynki. [emoji4] Mam też łóżeczko, ale zastanawiam się poważnie nad koszem Mojżesza. Podobno rewelacja.
Super, gratulacjeJa dzisiaj byłam na usg prywatnie, bo za tydzień mam wizytę u gin i myślę, że warto mieć usg ze sobą.
Oto kropuś 6.5 mm z bijącym serduszkiem 121 u/min. [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 763565
Olka a co to za łóżeczko bujane? Gdzie kupiłas?
Ja dzisiaj byłam na usg prywatnie, bo za tydzień mam wizytę u gin i myślę, że warto mieć usg ze sobą.
Oto kropuś 6.5 mm z bijącym serduszkiem 121 u/min. [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 763565
DziękiTo trzymam kciuki za wizytę w piątek, ja też na początek marca![]()
Dokładnie! [emoji9][emoji9][emoji9]Gratulacje!!!! Piękne serduszko!!!!trochę kciuków trzymałyśmy za to serduszko więc serio super!!!
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom