reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja mam wszystko z wyprawki. Nic nie sprzedałam, nie oddałam. [emoji4]
Wózek Jedo Fyn, który był super, w kolorze biało - niebieskim, uniwersalny dla chłopca i dziewczynki. [emoji4] Mam też łóżeczko, ale zastanawiam się poważnie nad koszem Mojżesza. Podobno rewelacja.
My też mamy cała wyprawkę. Wózek jedo fyn w kolorach szarości też jesteśmy z niego zadowoleni także specjalnie kupiony z myślą o drugim dziecku.

Olka a co to za łóżeczko bujane? Gdzie kupiłas?

klupś łóżeczko - kołyska Link do: Klupś Łóżeczko Radek II Kołyska Z Szufladą Biały - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Ja kupiłam w jakims sklepie dziecięcym ale na Allegro też są :)

74709jcg0i411sm0.png

Ja dzisiaj byłam na usg prywatnie, bo za tydzień mam wizytę u gin i myślę, że warto mieć usg ze sobą.
Oto kropuś 6.5 mm z bijącym serduszkiem 121 u/min. [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 763565

Gratulacje!!!! Piękne serduszko!!!! :D trochę kciuków trzymałyśmy za to serduszko więc serio super!!!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ejjj dziewczyny, zaciekawiłyście mnie tymi łóżkami...my się budujemy, a teraz mamy mikro mieszkanko, każdy metr na wagę złota, i juz koleżanka mi mówiła- wózek a nie łóżko, dzieci w łożku spać nie chcą przez pierwsze miesiące...poszukam może alternatywnych rozwiązań, bo wyprowadzka do domu najszybciej koniec 2017 :(

Ps. Pierwsze słyszę o tej kołysce ...już lecę sprawdzać w necie :) jak chodzi o wyprawkę tez będę bardzo na waszych opiniach polegała :D niestety większość musimy kupić, bo w najbliższej rodzinie brak małych dzieci :) ale z drugiej strony takie zakupy to frajda, a że to pierwszy wnuk to teściowie i moja Mama juz szaleją :) oczywiście nie pozwalam za bardzo bo jeszcze wcześnie ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Łóżeczko bujane super sprawa, mozna zablokować tymczasowo i na stałe :) my chyba teraz kupować nie będziemy, na razie mamy takie zwykle, chociaż na jednej rzeczy sie zaoszczędzi :)

74709jcg0i411sm0.png

Do góry