reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Znowu krwawilam. Przed chwila. I przestaly mnie bolec piersi [emoji27] chce mi sie wyc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro lekarz tak ?? Beta dzis ? Co lekarz mówił na te krawawienia ? Mój lekarz powiedział ze nawet jeśli jest małe oddzielenie kosmowki czyli mały krwiaczek moze byc plamienie lub krwawienie dosc spore i często te oddzielenia nie sa nawet przez lekarza brane pod uwagę ( w poniedziałek na państwowej wizycie lekarka nawet o tym nie wspomniała) , pisałaś ze lekarz krwiaczka nie widział wiec moze to odzielanie masz co ja. Nie martw sie to nic teraz nie pomoże a jestem pewna ze jutro zobaczysz piękne serduszko :) o której wizyta ?? Wszystkie będziemy trzymać kciuki ! Głowa do góry :) i urlop na żądanie bierz :)

74709jcg0i411sm0.png

reklama
Bete robilam wczoraj po pracy. Wynik dzis do poludnia. Wizyta jutro przed 10. Plakac mi sie chce bo poprzednio bylo identycznie : krwawienie z rana i cycki przestaly bolec automatycznie jak na wcisniecie guzika. Brzuch boli teraz jak na okres. A krew byla rzadka. Za przeproszeniem jakbym sikala krwia.

Na poprzednie (sobotnie) krwawienie powiedzial ze to od zagniezdzenia. Jak organizm "wiedzial" ze dzis bedzie poronienie to wczoraj beta mogla wyjsc jeszcze dobra ? Czy juz powinien byc spadek?

Znowu krwawilam. Przed chwila. I przestaly mnie bolec piersi [emoji27] chce mi sie wyc.

Dżol trzymaj się i bądź dobrej myśli. Mnie piersi w poprzedniej ciąży prawie wcale nie bolały. Także tym do końca się nie sugeruj. Jeśli masz wątpliwości jedz do szpitala. Tam powinni cie uspokoić.

Na poprzednie (sobotnie) krwawienie powiedzial ze to od zagniezdzenia. Jak organizm "wiedzial" ze dzis bedzie poronienie to wczoraj beta mogla wyjsc jeszcze dobra ? Czy juz powinien byc spadek?

Daj znać jak po wizycie.. 3maj się i napewno wszystko będzie dobrze !! Trzymamy kciuki !!!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
dżoł trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze z dzidziusiem!!
Ola progesteron nie trzeba na czczo
Kalolek nie polecam zeby dziecko spało tylko w wozku, z tego wzledu, ze tam nie jest dobry materac, jednak dziecko powinno spac na normalnym twardym materacu przystosowanym dla niemowlaków, lepiej kupic nawet małe łozeczko niz trzymac dziecko tylko w wozku, a poza tym jak sie przyzwyczai do bujania to bedzie bardzoo ciezko oduczyc.
co do łożeczka to my mamy po synku duze łozeczko, synek spi juz w normalnym swoim łozku, ale i tak na poczatek planuje kołyske jakas mała kolo łozka postawic

reklama
Bete robilam wczoraj po pracy. Wynik dzis do poludnia. Wizyta jutro przed 10. Plakac mi sie chce bo poprzednio bylo identycznie : krwawienie z rana i cycki przestaly bolec automatycznie jak na wcisniecie guzika. Brzuch boli teraz jak na okres. A krew byla rzadka. Za przeproszeniem jakbym sikala krwia.

Ja rowniez trzymam mocno kciuki!!! Na pewno bedzie dobrze,musi byc :)

Do góry