babymamusia
Fanka BB :)
Ja dalam smoczek. Chociaz się czułam jakbym mu wciskala coś byle go zatkac. Ale już mi przeszło to myślenie.A ja mam taki problem wydaje mi sie ze maly za duzo je... zje cala piers i polowe drugiej wypuszcza piers, odbije go troche zawsze uleje. Spokoj na 30 -40min i zaczyna ssac palce i wszystko i wszystkich jak popadnie jak jest u taty na rekach dostaje natychmiast zwrot z tekstem on jest glody nakarm go. No i ja go karmie pociamka chwile (widac ze wcale glody nie byl) biore do odbicia i ulewa strawionym mlekiem dosc sporo. Co za tym idzie za 1,5h znowu jest glodny... Widze ze raczej to jest potrzeba ssania. I teraz czy wprowadzic smoczek do uspokojenia czy dac mu wisiec na cycu? Robi tak od tygodnia wczesniej jadl co 2,5-3h. Pokarmu mam wystarczajaco.
I teraz już wiem kiedy jest głodny a kiedy chce ssac. Jak mu się nie podoba smoczek to wypluwa i jest spokojny.. A jak chce ssac to wypluwa i szuka znowu. Jak nie jest glodny a go wezme to ciumknie 3razy cycusia i sie rozglada albo spi. A i tak karmie go co 2h. Chyba że spacer to 3h.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom