reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Moja przed. Więc musimy się przebrać co by z brudna pielucha nie siadać do stołu ;) a to frustruje i potem rzuca się na cyca jak tygrys
[emoji23]

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo jak tygrys dosłownie. Malec tylko by ssal i ssal nie wiem jak go uspokoić. On czasem nie je tylko poprostu ssie. A tu nawet jeszcze nie ma tego właściwego mleka a prince Oliver lubi przed i w trakcie zmiany pieluszki jeszcze raz [emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Krol Julian przyszedl na swiat o 3
Waga 3940 dlugosc 59cm

Pierwszy porod byl latwiejszy, krotszy i mniej bolesny. Ale najwazniejsze ze juz po
Gratuluję [emoji323]
U mnie to samo jak tygrys dosłownie. Malec tylko by ssal i ssal nie wiem jak go uspokoić. On czasem nie je tylko poprostu ssie. A tu nawet jeszcze nie ma tego właściwego mleka a prince Oliver lubi przed i w trakcie zmiany pieluszki jeszcze raz [emoji23]

Moja musiała cumla dostać. Bo też chcę ssać a nie chce żeby leciało. Teraz też pojadla i śpi.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi właśnie też przeszło przez myśl żeby smoczek.. ale jeszcze się postaram obejść bez.. zobaczymy jak nam to wyjdzie.

Chociaż wczoraj długo malec się nie domagał cyca i to raczej był powód jego lapczywosci na wieczór. [emoji108]

Mama_90 gratulacje![emoji8] dlugi chlopak[emoji1]

Ja jak bd masakrs i zeby nie wisiec na cycu jako smoku chyba go dam.no jakos pozniej sie nauczy ze nie wolno

f2w3d5qp85p79npu.png

Za mną ciężka noc. Skurcze mnie obudziły. Były nieregularne i bolesne ale nie strasznie. Zdążyłam 2 nospy i 2 godziny przespalam. Potem od nowa ale rzadkie co 20 min. Najgorsze, że nie wiem czy to "te skurcze" czy przepowiadajace. Chyba poszukam u siebie w mieście gdzie robią prywatnie kg i się wybiorę. Zaraz idę na pobranie krwi. Jestem ciekawa czy dojadę czy mnie znowu skurcze nie złapią

Krol Julian przyszedl na swiat o 3
Waga 3940 dlugosc 59cm

Pierwszy porod byl latwiejszy, krotszy i mniej bolesny. Ale najwazniejsze ze juz po
gratulacje ! <3 jak się miewają mamusia i maluszek?

U nas dziś skończony 38 tydzień :) , o porodzie ani widu, ani słychu... refluks męczył wieczorem wraz z wymiotami, ech :/

reklama
Do góry