reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ania mam nadzieję że szybko urodzisz..

oar8xzkrhgscy4jp.png

reklama
Sprawdziła szyjkę i dalej tylko na jeden palec, próbowała palcem przebić ale nie ma szans, wiec dali mi tak jakby tampon do środka- jakiś hormon na 24 h i zobaczymy czy w międzyczasie sie coś ruszy czy nie...

Nie chce sie madrzyc ale jak sie dopytalam jak wyglądają etapy wywoływania w razie jakbym przenosila. To chyba cos nie ten zrozumialas albo ja nie wiem co..

Ale jak moja mi mówila o przebiciu tego pęcherza to robia to narzędziem a palcem to co najwyżej badanie jakieś albo coś podobnego . Bo raczej jak przebić. No co ty.. wsadz sobie palca i spróbuj przebić.. no nie da się. Nie możliwe. I później jak już Ci przebije to dają ci antybiotyk do 24h.. on jest na infekcje i to właśnie ten tampon jak nazywasz. Max po 24h albo jak coś nie tak to cesarka.

więc gratuluję na zaś [emoji6][emoji6][emoji173][emoji8]

Sent from my SM-G925F using Forum BabyBoom mobile app

A ja dalej bez "postepu" niby drugie dziecko to na pewno wie sie kiedy to juz porod. Ja juz tak od wczoraj mysle i nic Mam skurcze jak leze co 12-13 min juz dosc mocne przez 1.20min a jak wstane i chodze tez mam takie mocne ale co 6-7min i 35sek trwaja. Im wiecej sie ruszam tym sa czestsze jak leze to co nascie minut ale Dlugie. Kiedy urodze?

reklama
Do góry