reklama
babymamusia
Fanka BB :)
Gratulacje!! [emoji8][emoji8][emoji8]Krol Julian przyszedl na swiat o 3
Waga 3940 dlugosc 59cm
Pierwszy porod byl latwiejszy, krotszy i mniej bolesny. Ale najwazniejsze ze juz po
babymamusia
U mnie to samo jak tygrys dosłownie. Malec tylko by ssal i ssal nie wiem jak go uspokoić. On czasem nie je tylko poprostu ssie. A tu nawet jeszcze nie ma tego właściwego mleka a prince Oliver lubi przed i w trakcie zmiany pieluszki jeszcze raz [emoji23]Moja przed. Więc musimy się przebrać co by z brudna pielucha nie siadać do stołu a to frustruje i potem rzuca się na cyca jak tygrys
[emoji23]
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
anik.
Mama Krzysia :)
Gratuluję [emoji323]Krol Julian przyszedl na swiat o 3
Waga 3940 dlugosc 59cm
Pierwszy porod byl latwiejszy, krotszy i mniej bolesny. Ale najwazniejsze ze juz po
Moja musiała cumla dostać. Bo też chcę ssać a nie chce żeby leciało. Teraz też pojadla i śpi.U mnie to samo jak tygrys dosłownie. Malec tylko by ssal i ssal nie wiem jak go uspokoić. On czasem nie je tylko poprostu ssie. A tu nawet jeszcze nie ma tego właściwego mleka a prince Oliver lubi przed i w trakcie zmiany pieluszki jeszcze raz [emoji23]
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
babymamusia
Mi właśnie też przeszło przez myśl żeby smoczek.. ale jeszcze się postaram obejść bez.. zobaczymy jak nam to wyjdzie.
Chociaż wczoraj długo malec się nie domagał cyca i to raczej był powód jego lapczywosci na wieczór. [emoji108]
Chociaż wczoraj długo malec się nie domagał cyca i to raczej był powód jego lapczywosci na wieczór. [emoji108]
agnieszkaala
Mama_90 Gratuluję!
agnieszkaala
Za mną ciężka noc. Skurcze mnie obudziły. Były nieregularne i bolesne ale nie strasznie. Zdążyłam 2 nospy i 2 godziny przespalam. Potem od nowa ale rzadkie co 20 min. Najgorsze, że nie wiem czy to "te skurcze" czy przepowiadajace. Chyba poszukam u siebie w mieście gdzie robią prywatnie kg i się wybiorę. Zaraz idę na pobranie krwi. Jestem ciekawa czy dojadę czy mnie znowu skurcze nie złapią
gratulacje ! <3 jak się miewają mamusia i maluszek?Krol Julian przyszedl na swiat o 3
Waga 3940 dlugosc 59cm
U nas dziś skończony 38 tydzień , o porodzie ani widu, ani słychu... refluks męczył wieczorem wraz z wymiotami, ech :/
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Mama_90 gratulacje! Kawał chłopa!